Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Άρης: Χωρίς Σάκιτς και Κάτσε η αποστολή για τη Λαμία

Άρης: Χωρίς Σάκιτς και Κάτσε η αποστολή για τη Λαμία
ΦΩΤΟ intime

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (04/01, 19:30 LIVE από το Newsit.gr) τη Λαμία για τη 14η αγωνιστική της Superleague κι ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον Έργκους Κάτσε, ο οποίος δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος να βοηθήσει, ενώ στην αποστολή δεν βρίσκεται και ο Εμμάνουελ Σάκιτς, λόγω τιμωρίας.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής (πρεμιέρα β’ γύρου) του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας (θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας) για το αυριανό παιχνίδι (04/01) στο «Αθανάσιος Διάκος» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: 

Μπουσέ, Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκαρσία, Γκανέα, Λόπεζ, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ροζ, Μαντσίνι, Ματίγια, Σάσα, Σίλβα, Τζέγκο, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Εμμάνουελ Σάκιτς (τιμωρημένος) και Έργκους Κάτσε (προέρχεται από τραυματισμό)».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις