Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Νίκη και παραμονή στην κορυφή στην Premier League

Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Νίκη και παραμονή στην κορυφή στην Premier League
Reuters

Μια ακόμα αγωνιστική που η Άρσεναλ έκανε το… καθήκον της στην Premier League (2-1 την Γουλβς) και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Χωρίς να… φορτσάρει ιδιαίτερα, η Άρσεναλ επικράτησε εντός έδρας της Γουλβς με 2-1, σε ματς για την 14η αγωνιστική στην Premier League και παρέμεινε επικεφαλής στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι “κανονιέρηδες” έφτασαν τους 33 βαθμούς και -με ματς περισσότερο- βρίσκονται στο +4 από την Μάντσεστερ Σίτι (που υποδέχεται την Τότεναμ) και στο +5 από την Λίβερπουλ.

Η Άρσεναλ μπήκε στο γήπεδο με το… μαχαίρι στα δόντια και κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα με τα γκολ των Σάκα (6′) και Οντεργκαρντ (13′), αλλά στα τελευταία λεπτά ανησύχησε τους φιλάθλους της, καθώς ο Κούνια μείωσε στο 86ο λεπτό και στις καθυστερήσεις πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης.

Σε άλλο ματς, η Μπέρνλι πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς διέλυσε στην έδρα της τη Σέφιλντ Γιουνάτεντ με 5-0 στο ντέρμπι της «ουράς» και βλέπει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ελπίζοντας πως τελικά θ’ αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στο ματς αυτό ο Τζορτζ Μπάλντοκ στάθηκε ξανά άτυχος. Ο Έλληνας διεθνής ακραίος μπακ υπέστη μυικό τραυματισμό και αντικαταστάθηκε στο 24ο λεπτό, έχοντας επιστρέψει προ εβδομάδων από απουσία 1,5 μήνα λόγω προβλήματος στη γάμπα.

Την ίδια ώρα η Λούτον γνώριζε την ήττα στο Λονδίνο από την ανώτερη Μπρέντφορντ με 3-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις