Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Άρσεναλ – Λανς 6-0 και Μπάγερν Μονάχου – Κοπεγχάγη 0-0 στο Champions League

Άρσεναλ – Λανς 6-0 και Μπάγερν Μονάχου – Κοπεγχάγη 0-0 στο Champions League

H Άρσεναλ διέσυρε 6-0 την Λανς εντός έδρας και προκρίθηκε πανηγυρικά στη νοκ-αουτ φάση του Champions League, την ώρα που η Μπάγερν Μονάχου «κόλλησε» απέναντι στην αξιόμαχη Κοπεγχάγη, με τις δυο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς γκολ, με τους Δανούς να παίρνουν ένα «χρυσό» βαθμό.

Η Άρσεναλ ήταν καταιγιστική στο Λονδίνο απέναντι στην Λανς, με τους «κανονιέρηδες» να επικρατούν με το ευρύ 6-0 σε βάρος των Γάλλων, έχοντας μάλιστα έξι διαφορετικούς σκόρερ. Με αυτή της τη νίκη η Άρσεναλ πήρε τη πρόκριση για τους 16 του Champions League με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο. Από τη πλευρά της η Μπάγερν τα βρήκε σκούρα κόντρα στην εξαιρετική Κοπεπχάγη, με τους Βαυαρούς να μην καταφέρνουν να σκοράρουν σε αγώνα Champions League, για πρώτη φορά μετά το 2017!

Μπάγερν Μονάχου – Κοπεγχάγη 0-0 για τον 1ο όμιλο

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν μεν καλύτερη, ωστόσο οι παίκτες του Τόμας Τούχελ δεν έκανα γκολ τις λιγοστές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0 απέναντι στην Κοπεγχάγη στην «Αllianz Arena». Αποτέλεσμα που δεν τους επηρεάζει ωστόσο, καθώς η Μπάγερν ήδη έχει προκριθεί ως πρωτοπόρος του ομίλου στα νοκ-αουτ της διοργάνωσης.

Άρσεναλ – Λανς 6-0 για τον 2ο όμιλο

Η Άρσεναλ έστειλε πάρτι στο «Emirates» με το συγκρότημα του Μικέλ Αρτέτα να παίρνει μια σπουδαία νίκη με σκορ 5-0. Μάλιστα όλα τα γκολ της Άρσεναλ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τους Λονδρέζους να έχουν πέντε διαφορετικούς σκόρερ.

Ο Κάι Χάβερζ έκανε το 1-0 στο 13΄, με τον Γκαμπριέλ Ζέσους να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 21΄. Δυο λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Μπουκάγιο Σάκα να χριστεί σκόρερ, ενώ στο 27΄ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι έκανε το 4-0. 

Το 5-0 ήρθε από τον αρχηγό της Άρσεναλ Μάρτιν Όντεγκαρντ, ενώ το τελικό 6-0 έγινε από τον Ζορζίνιο, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιταλού μέσου. Με αυτό τον τρόπο η Άρσεναλ πήρε πανηγυρικά την πρόκριση της στους 16 του Champions League.

 

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις