Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Με ένα όνειρο τρελό στο Λονδίνο

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Με ένα όνειρο τρελό στο Λονδίνο
Intime.gr

Αποφασισμένος να διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης του στους «8» του Europa League είναι ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άρσεναλ, στη ρεβάνς της ήττας του (3-1) στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:55, NewsIt.gr, COSMOTE SPORT).

Κυνηγώντας ένα… θαύμα. Ο Ολυμπιακός καλείται να τα δώσει… όλα στη έδρα της Άρσεναλ, προκειμένου να φέρει «τούμπα» την πρόκριση και να είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση στους «8» του Europa League.

Αυτό είναι το 12ο παιχνίδι των δυο ομάδων από το 2009 και έπειτα, με τον Ολυμπιακό να έχει νικήσει τα δυο τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει στο «Έμιρεϊτς» και να θέλει να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία..

Θυμίζουμε ότι με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα στο Φάληρο, οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με 3-1 και έγιναν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του, έχουν ως στόχο μία καλή εμφάνιση στο Λονδίνο και δεδομένου του σκορ στον πρώτο αγώνα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παίξει επιθετικά, έτσι ώστε να σκοράρει νωρίς και να εξαντλήσει τις αμυδρές ελπίδες πρόκρισης.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να έχει τον Μπα στην διάθεσή του, αλλά έχει σημαντικές απουσίες (Σεμέδο, Βαλμπουενά, Χασάν). Ο Μαρτίνς δοκίμασε ένα σχήμα 5-4-1 με αλλαγές σε βασικά πρόσωπα συγκριτικά με τις επιλογές του για την αρχική 11άδα στον πρώτο αγώνα.

Η πιθανή ενδεκάδα: Σα, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιούκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Καμαρά, Φορτούνης, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Ο Μιγκέλ Αρτέτα αναμένεται να παρατάξει την Άρσεναλ σε σχηματισμό 4-2-3-1 και τους: Λένο, Μπεγερίν, Ντ.Λουίς, Γκάμπριελ, Τίρνε, Τσάκα, Πάρτεϊ, Πεπέ, Όντεγκααρντ, Γουίλιαν, Ομπαμεγιάνγκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις