Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Βγαίνουν νοκ-άουτ Βαλμπουενά και Χασάν, προλαβαίνει ο Μπα

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Βγαίνουν νοκ-άουτ Βαλμπουενά και Χασάν, προλαβαίνει ο Μπα
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την Τρίτη (16.03.2021) την πρώτη του προπόνηση ενόψει του αγώνα ρεβάνς με την Άρσεναλ (18/3, 19.55, Newsit.gr, COSMOTE SPORT 2 HD) για τους «16» του Europa League.

Με δυο ακόμα απουσίες θα αγωνιστεί –όπως όλα δείχνουν- ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ, στον επαναληπτικό των δυο ομάδων για τους «16» του Europa League.

Οι Αχμέντ Χασάν και Ματιέ Βαλμπουενά τραυματίστηκαν στο ματς στην έδρα της ΑΕΛ, συνεχίζουν να πονούν, δεν προπονήθηκαν την Τρίτη (16.03.2021) και όλα δείχνουν πως θα είναι εκτός αποστολής μετά και την αυριανή προπόνηση (μάλλον θα χάσουν και την πρεμιέρα των play off).

Αντίθετα, ο Ουσεϊνού Μπα αισθάνεται αρκετά καλύτερα με τη μέση του, έκανε προπόνηση και αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή που θα αναχωρήσει για το Λονδίνο. Υπενθυμίζεται ότι ο Σενεγαλέζος στόπερ έχασε το πρώτο ματς (ήττα των «ερυθρόλευκων» με 1-3), με αποτέλεσμα στη θέση του να παίξει ο Εμβιλά.

Σχετικά με τον Ρούμπεν Σεμέδο, έχει εκφράσει την επιθυμία να παίξει, αλλά παρότι η αποθεραπεία του πηγαίνει εντυπωσιακά καλά, στον Ολυμπιακό είναι πολύ επιφυλακτικοί, καθώς η αρχική εκτίμηση για την απουσία του ήταν για 4-6 εβδομάδες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις