Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Άρσεναλ – Τσέλσι 3-1: Πήρε το ντέρμπι του Λονδίνου και έμεινε στο κόλπο του τίτλου

Άρσεναλ – Τσέλσι 3-1: Πήρε το ντέρμπι του Λονδίνου και έμεινε στο κόλπο του τίτλου
Reuters

Η Τσέλσι αποδείχθηκε πολύ μικρό… εμπόδιο για την Άρσεναλ. Οι “κανονιέρηδες” θριάμβευσαν στο ντέρμπι του Λονδίνου, επικρατώντας με 3-1 και επέστρεψαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας όμως δώσει δυο ματς περισσότερα από την Μάντσεστερ Σ’ίτι που βρίσκεται στο -2. Οι “μπλε” έχουν πλέον 7 σερί ματς χωρίς νίκη στην Premier League.

“Ζωντανή” στη μάχη του τίτλου της Premier League έμεινε η Άρσεναλ, μετά την αποψινή της άνετη νίκη με 3-1 επί της Τσέλσι στο ντέρμπι του Λονδίνου, με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 34ης αγωνιστικής.

Μπορεί, βέβαια, με το “τρίποντο” η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να πέρασε ξανά στην κορυφή και στο +2 από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η υπόθεση τίτλος δεν εξαρτάται από το πόδια των παικτών του Γκουαρντιόλα, που έχουν δύο ματς λιγότερα!

Προερχόμενη από τη συντριβή στο ντέρμπι τίτλου με τη Σίτι (4-1), η Άρσεναλ έβγαλε αντίδραση με τους «μπλε». Από ασίστ του Τσάκα στο 18΄ και 31΄ ο Όντεγκααρντ βρήκε ισάριθμες φορές το δρόμο προς τα δίχτυα για να δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης ο Βραζιλιάνος Ζεσούς με το τρίτο γκολ στο 34′.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις