Πέμπτη, 16 Μαΐ
19oC Αθήνα

Άρση απαγόρευσης μετεγγραφών για τον Άρη!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση του Άρη για την υπόθεση του Αντρέου Γκουεράο. Οι “κιτρινόμαυροι” μπορούν να κάνουν κανονικά μετεγγραφές.

Η ΠΑΕ Άρης είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση μετεγγραφών για δύο μετεγγραφικές περιόδους, ωστόσο δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο αποφάσισε να άρει την ποινή.

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται πλέον να πληρώσουν το ποσό των 85.836 ευρώ ως αποζημίωση στον Αντρέου, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι, μετρώντας μόλις 5 συμμετοχές (τέθηκε εκτός πλάνων από τον Ιανουάριο), μιας και δεν έπεισε κανέναν με τις εμφανίσεις του.

Η ανακοίνωση:

“Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο ποδοσφαίρου της ΕΠΟ αποφάσισε να δεχτεί κατά τύπους και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Άρης κατά την υπ’ αριθ. 134/2017 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (υπόθεση ποδοσφαιριστή Μαϊοράλ).

Το Διαιτητικό Δικαστήριο αίρει την ποινή απαγόρευσης διενέργειας μετεγγραφών για δύο μετεγγραφικές περιόδους, αναγνωρίζει ότι η σύμβαση λύθηκε με υπαιτιότητα της ΠΑΕ Άρης και την υποχρεώνει να καταβάλλει στον ποδοσφαιριστή το ποσόν των 85.836 ευρώ με τον νόμιμο τόκο υπερημερίας”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε