Κυριακή, 26 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ασημένιο ευρωπαϊκό μετάλλιο από τη λαμπερή αστέρα της Ελλάδας Ζωή Καράγγελου στο ελεύθερο σόλο

Ασημένιο ευρωπαϊκό μετάλλιο από τη λαμπερή αστέρα της Ελλάδας Ζωή Καράγγελου στο ελεύθερο σόλο

Οι μεγάλες διακρίσεις της ελληνικής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων, στο Φουντσάλ της Πορτογαλίας, συνεχίστηκαν και το Σάββατο (5/8).

Μετά το χρυσό στο Ελεύθερο Ντουέτο, ήταν η σειρά ενός ακόμα λαμπρού αστεριού τη Ελλάδας, της Ζωής Καράγγελου να ανέβει στο ευρωπαϊκό βάθρο κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Η νεαρή (18χρονη) και πολλά υποσχόμενη Βολιώτισσα πρωταθλήτρια (του ΝΟΒΑ) εκτέλεσε υπέροχα το πρόγραμμά της στον Τελικό του Ελεύθερου Σόλο (σαφώς πολύ καλύτερα από τον προκριματικό), κατέλαβε τη δεύτερη θέση και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του ευρωπαϊκού βάθρου, καθώς συγκέντρωσε 206,4500 βαθμούς.

Το χρυσό πήρε η Μπλέγιερ Κλάρα από τη Γερμανία (208, 8479 βαθμοί) και το χάλκινο η Λιλού Λιουίς Βαλέτε από την Ισπανία (196,9771).

Το βράδυ του Σαββάτου (5/8) η Εθνική μας θα μετάσχει στο Acrobatic Routine. Αύριο Κυριακή (6/8), τελευταία ημέρα των αγώνων, το μεσημέρι αγωνίζονται οι Μαρία Καραπαναγιώτου / Ιφιγένεια Κρομμυδάκη στον απευθείας Τελικό του Τεχνικού Ντουέτου και το βράδυ η Εθνική μας ομάδα στον Τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις