Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Ασπίδα” από Τζόκοβιτς στην επόπτρια μετά τις “επιθέσεις” που δέχθηκε (pic)

“Ασπίδα” από Τζόκοβιτς στην επόπτρια μετά τις “επιθέσεις” που δέχθηκε (pic)
Reuters

Παρέμβαση από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά τη χυδαία επίθεση που δέχθηκε η επόπτρια -που χτύπησε άθελα του με μπαλάκι- από οπαδούς του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποκλείστηκε -με default- από τη συνέχεια του US Open, επειδή πέταξε με δύναμη το μπαλάκι του και αυτό… κατέληξε στον λαιμό της επόπτριας γραμμής.

«Όλη αυτή η κατάσταση με άφησε πολύ λυπημένο και άδειο. Λυπάμαι πολύ που προκάλεσα τόσο άγχος. Ζητώ συγνώμη από το U.S. Open και όλους όσοι σχετίζονται με τη συμπεριφορά μου» ανέφερε ο “Τζόκερ” μετά το περιστατικό, με τους φίλους του όμως να βάζουν πάνω απ’ όλα την αγάπη τους για τον Τζόκοβιτς και όχι τη λογική και να εξαπολύουν χυδαία επίθεση κατά της επόπτριας (γέμισαν με υβριστικές αναρτήσεις τα social media της).

Χυδαία επίθεση στην επόπτρια που χτύπησε ο Τζόκοβιτς (pics)

Ο Τζόκοβιτς θέλησε να προστατέψει την επόπτρια και με νέα του ανάρτηση ανέφερε: “”Αγαπητό #NoleFam σας ευχαριστώ για τα μηνύματα στήριξης. Παρακαλώ να θυμάστε επίσης και την επόπτρια που χτυπήθηκε από τη μπάλα χθες βράδυ, χρειάζεται επίσης την υποστήριξή σας. Δεν φταίει σε τίποτα. Σας ζητάω να είστε υποστηρικτικοί και να νοιαστείτε γι’αυτή. Κάτι τέτοιες στιγμές, μας κάνουν πιο δυνατούς. Ευρώπη σου έρχομαι”.

Gepostet von Novak Djokovic am Montag, 7. September 2020

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις