Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Αστειότητα σε ντέρμπι στη Βραζιλία – Τραυματίας ποδοσφαιριστής έγινε «μπαλάκι» σε προσπάθεια για καθυστερήσεις

Αστειότητα σε ντέρμπι στη Βραζιλία – Τραυματίας ποδοσφαιριστής έγινε «μπαλάκι» σε προσπάθεια για καθυστερήσεις
youtube_grab

Το Φλουμινένσε – Μποταφόγκο (2-4) στη Βραζιλία μας έδωσε μια εικόνα που -σίγουρα- δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε ποδοσφαιρικά ματς μεγάλης κατηγορίας. “Μπαλάκι” έγινε τραυματίας ποδοσφαιριστής από αντιπάλους και συμπαίκτες.

Δε μιλάμε για σκετσάκι του Μπένι Χιλ ή για κάποια παρωδία του Μελ Μπρουκς. Αυτό που έγινε σε ποδοσφαιρικό ματς στη Βραζιλία και πιο συγκεκριμένα στο Φλουμινένσε – Μποταφόγκο, με… θύμα έναν τραυματία παίκτη, θα μπορούσε κάλλιστα να μπει σε μια κωμωδία.

Η τακτική των καθυστερήσεων σε ποδοσφαιρικό αγώνα πήγε σε… άλλο επίπεδο, στο φινάλε του ντέρμπι του Ρίο ντε Τζανέιρο, με το σκορ στο 3-2 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας και τους τους γηπεδούχους να βιάζονται για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Ένας παίκτης της Μποταφόγκο τραυματίστηκε και οι συμπαίκτες του -για να χαθεί λίγος χρόνος- τον έβαλαν εκτός των τεσσάρων γραμμών, τραβώντας τον εντός αγωνιστικού χώρου. Στην κυριολεξία τον έσυραν!

Η συνέχεια όμως ήταν ακόμα πιο κωμικοτραγική, αφού παίκτες των γηπεδούχων έκαναν… παρέμβαση και τράβηξαν εκτός τον παίκτη της Μποταφόγκο, για να μη χαθεί δευτερόλεπτο, σε ενδεχόμενο διακοπής.

Το… αστείο δεν τελείωσε εκεί, αφού κάποιος παίκτης από τον πάγκο της Μποταφόγκο πήγε στον τραυματία συμπαίκτη του και τον βοήθησε να τον πέταξε εντός αγωνιστικού χώρου!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις