Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – Άρης: «Κυρίαρχοι» ξανά και στην 8άδα οι «κίτρινοι» (videos)

Αστέρας Τρίπολης – Άρης: «Κυρίαρχοι» ξανά και στην 8άδα οι «κίτρινοι» (videos)
ΦΩΤΟ intime

Ο Άρης ήταν καλύτερος και στο δεύτερο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και προκρίθηκε στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας, με δεύτερη νίκη, μετά το εκτός έδρας 1-0 επί των Αρκάδων.

Οι Θεσσαλονικείς “κυριάρχησαν” από την αρχή του αγώνα και “καθάρισαν” την υπόθεση πρόκριση στο 45′ με ένα υπέροχο γκολ του Μάνου.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 67′ ο Γκαρσία με ωραίο πλασέ από ασίστ του σκόρερ του πρώτου τέρματος.

Το παιχνίδι

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έκλεισε τον Αστέρα στα καρέ του, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ήδη από το 6′, από σουτ του Μπερτόγλιο που βρήκε και στον Μάνο. Ο τελευταίος ήταν όμως σε θέση οφσάιντ και ο επόπτης σήκωσε τη σημαία του.

Το πρώτο γκολ δεν ήρθε ούτε στο 18′, όταν ο Παπαδόπουλος απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο, το φοβερό γυριστό σουτ του Μπετόγλιο. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα “έσωσε” την ομάδα του και στο 26′ σε ωραίο διαγώνιο σου του Σάκιτς, ενώ ο Αστέρας είχε ενδιάμεσα τη μοναδική καλή του στιγμή, με τον Μπαράλες να σημειώνεται σε θέση οφσάιντ πριν πλασάρει απέναντι από τον Κουέστα.

Η υπεροχή του Άρη στο πρώτο ημίχρονο μετουσιώθηκε τελικά και σε γκολ στο 45′, όταν ο Μάνος έφυγε στην “πλάτη” της άμυνας των γηπεδούχων και με απίθανο “σκάψιμο” της μπάλας, έκανε το 1-0.

 

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σίλβα να αποτελεί μόνιμη “απειλή” από δεξιά για τον Άρη, ο οποίος και έδειχνε πιο “επικίνδυνος” στις αντεπιθέσεις.

Σε μία από αυτές λοιπόν στο 67′ ο Μάνος “υποδέχθηκε” την μπάλα μέσα στην περιοχή και την έστρωσε στον Ματέο Γκαρσία, για να “γράψει” αυτός από κοντά το 2-0.

Στη συνέχεια του αγώνα ο ρυθμός “έπεσε”, με τον Άρη να έχει εξασφαλίσει και τη νίκη και την πρόκριση, με αποτέλεσμα το 2-0 να παραμείνει μέχρι τέλους. Οι “κίτρινοι” προκρίθηκαν έτσι με δύο νίκες στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου βρίσκονται ήδη και οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός και Λαμία.

Οι συνθέσεις στο Αστέρας Τρίπολης – Άρης

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ (58’ Χριστόπουλος), Πασαλίδης, Βαλιέντε (70’ Ιγκλέσιας), Μπελόκ, Ριέρα (70’ Φερνάντεθ), Αλί Μπαμπά, Κρέσπι (58’ Τιλικα), Μπαράλες (80′ Σίτο).
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα-Σάκιτς Σούντγκρεν Δεληζήσης Ροζ (70’ Μπαγκαλιάνης)-Σάσα (59’ Τζέγκο) Ματίγια (70’ Γκάνεα)-Μπερτόλιο (59’ Μπακούτσης) Σίλβα Γκαρσία-Μάνος

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις