Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – Άρης: Με Μόουζες Οντουμπάτζο η αποστολή των «κιτρίνων»

Αστέρας Τρίπολης – Άρης: Με Μόουζες Οντουμπάτζο η αποστολή των «κιτρίνων»
ΦΩΤΟ intime

Ο Άρης θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για τον αυριανό (11/9, 21:30) αγώνα με τον Αστέρα στην 4η αγωνιστική της Super League 1 και ο Μόουζες Οντουμπάτζο βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Ο Οντουμπάτζο ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Τερζή για το Αστέρας Τρίπολης – Άρης.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (11/09), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας (αναχωρεί σε λίγη ώρα για την πελοποννησιακή πόλη) για το αυριανό παιχνίδι στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (21:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο, Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Γκρέι, Καμάτσο, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιοπ, Πάλμα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Μαζικού, Σγούρος.

*Εκτός αποστολής έμειναν οι Bryan Dabo (τιμωρημένος), Hajrovic, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Μαρμαρίδης, Καρακασίδης, Παναγίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις