Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-3: Πρόκριση με «τριάρα» στην παράταση για τους Περιστεριώτες στο Κυπέλλο Ελλάδας

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-3: Πρόκριση με «τριάρα» στην παράταση για τους Περιστεριώτες στο Κυπέλλο Ελλάδας
ΦΩΤΟ intime

Απίθανο ματς στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, με τον Ατρόμητο να παίρνει τη νίκη με 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης και την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στην παράταση της αναμέτρησης.

Μετά από ένα “στείρο” 90λεπτο, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να σκοράρουν στις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν στο ματς, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου και κρίθηκε τελικά η πρόκριση.

Εκεί, ο Ατρόμητος βρήκε τρία γκολ από παίκτες που πέρασαν στο ματς ως αλλαγή και πανηγύρισε μία πολύ μεγάλη νίκη. Το σκορ άνοιξε με μία “βολίδα” του Κλωναρίδη στο 94′, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης ισοφάρισε στο πρώτο μέρος της παράτασης, με κεφαλιά του Καστάνιο, έπειτα από τη σέντρα του Κρεσπί.

Οι Περιστεριώτες δεν πτοήθηκαν όμως από την άμεση “απάντηση” των Αρκάδων και “χτύπησαν” ξανά στο 112′, με τον Κιάρτανσον στο 112′ να σκοράρει για μία ακόμη φορά φέτος, με εξαιρετική προσωπική ενέργεια και σουτ από τα όρια της περιοχής.

Τη νίκη του Ατρομήτου και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, “σφράγισε” ο Μουνίθ από τη βούλα του πέναλτι στο 119′, μετά από ανατροπή του Κλωναρίδη στην αντεπίθεση.

Οι συνθέσεις στο Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα (91’ Στάνκο), Άλβαρεζ (113’ Κωστέας), Ντομίνγκεθ (46’ λ.τρ. Προύντζος), Μουνάφο, Σίτο (65’ Μπαρτόλο), Ριέρα (37’ Λέο Τιλίκα), Μπενίτο (65’ Κρέσπι), Μπαράλες.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρες, Μαυρομάτης, Αθανασίου (84’ Ντε Μποκ), Έρλινγκμαρκ, Φρίντγιονσον (61’ λ.τρ. Έντερ Γκονζάλες), Κουέν (67’ Μουνίθ), Ροτάριου (67’ Κλωναρίδης), Τζαβίδας (101’ λ.τρ. Κιάρτανσον), Τζοβάρας (84’ Οικονομίδης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις