Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-1: Πέρασε από την Αρκαδία με γκολ του Τσιλούλη στο φινάλε

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-1: Πέρασε από την Αρκαδία με γκολ του Τσιλούλη στο φινάλε
Eurokinissi

Τζαγκόεφ, Τόσιτς και Καρλίτος την έχουν… ανεβάσει επίπεδο! Η Λαμία πέρασε με 1-0 από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης και δείχνει ικανή να μπει στα playoffs της Super League. Ο Τσιλούλης της έδωσε τη νίκη, με γκολ στο 88’.

Τρίτη σερί νίκη για τη Λαμία, με την ομάδα της Φθιώτιδας να επικρατεί εκτός έδρας του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και να φτάνει τους 15 βαθμούς στον πίνακα της Super League. Δεύτερη σερί ήττα για τους Αρκάδες -και μάλιστα εντός έδρας- που παρέμειναν στους 8 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο του Αστέρας Τρίπολης – Lαμία είχε… λίγα πράγματα. Οι γηπεδούχοι έδειξαν πιο δραστήριοι, χωρίς όμως να φέρουν πολλές φορές την ομάδα της Φθιώτιδας σε δύσκολη θέση. Από τις πιο καλές στιγμές του πρώτου 45λέπτου ήταν αυτή που χάθηκε στο 23’. Ο Άλβαρες έβγαλε πολύ καλή σέντρα, ο Καλτσάς έπιασε το πλασέ με τη μία από το σημείο του πέναλτι αλλά δεν βρήκε στόχο! Η αντίστοιχη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν αυτή του 17’, με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει το σουτ του Καρλίτος, μετά από ατομική προσπάθεια του Ισπανού επιθετικού.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε τον έλεγχο του ματς και στην επανάληψη, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει το αμυντικό παιχνίδι της Λαμίας. Στο 47’ το σουτ του Κολάσεφ των γηπεδούχων από τη μικρή περιοχή βρήκε στα σώματα. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν τις αντεπιθέσεις και τις στατικές φάσεις. Στο 58’ -μετά από εκτέλεση φάουλ- ο Σίντκλεϊ πήδηξε μόνος του στην περιοχή και πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η Λαμία, πάντως, ανέβασε… στροφές στα τελευταία λεπτά, «έριξε» και τον Τζαγκόεφ στο ματς αι στο 88’ κατάφερε να πάρει το ματς. Ο Ρώσος με τον Τόσιτς συνεργάστηκαν, ο δεύτερος έβγαλε την μπαλιά από αριστερά και ο Τσιλούλης -με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι- έκανε το 1-0 από τη μικρή περιοχλη.

Ο Αστέρας Τρίπολης τα έδωσε όλα για την ισοφάριση. Στο 90’+3′ ο Κοσέλεφ δεν έδιωξε καλά, ο Ζουγλής πήρε το ριμπάουντ, σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε δίπλα από την εστία. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν διαδοχικά κόρνερ, ενώ στο 90+5’ φώναξαν για πέναλτι, σε πέσιμο του Μουνάφο από το μαρκάρισμα του Τσιλούλη, αλλά ο διαιτητής Τζήλος δεν έδωσε κάποια παράβαση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις