Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία: Του έβαλε «φρένο» στο σερί (video)

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία: Του έβαλε «φρένο» στο σερί (video)
Intime.gr

Μετά τον Παναθηναϊκό, η Λαμία σταμάτησε και τον Αστέρα Τρίπολης. Έχοντας σερί έξι νικών, οι Αρκάδες έμειναν στο 0-0 με τους φιλοξενούμενους, που παλεύουν να… ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Έβαλε έναν ακόμα βαθμό στο… σακούλι. Η Λαμία «παλεύει» για να μείνει στην κατηγορία και κατάφερε να βάλει «φρένο» στον ανεβασμένο Αστέρα μέσα στην Τρίπολη (0-0).

Οι Αρκάδες έχασαν έτσι την ευκαιρία να προσπεράσουν τον Παναθηναϊκό μια ημέρα πριν το ντέρμπι του με τον Ολυμπιακό (έμειναν στο -1 από τους «πράσινους») την ώρα που η Λαμία έφτασε τους 12 βαθμούς,, έναν πίσω από τον Παναιτωλικό.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε το.. πάνω χέρι στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως να γίνει πολλές φορές απειλητικός προς την εστία της Λαμίας. Οι φιλοξενούμενοι πρόσεξαν πολύ την άμυνα τους. Στο 24’ όμως στάθηκαν τυχεροί, βλέποντας τον Μπαράλες –με κεφαλιά- να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί.

Δυο λεπτά αργότερα, ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στο γκολ, αλλά… δεν χάρηκε. Ο Άλβαρες έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Φερνάντεθ με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής Καραντώνης τσέκαρε τη φάση στο on field review και τελικά ακύρωσε το τέρμα, δίνοντας επιθετικό του Μπαράλες στον Τζανετόπουλο. Στην καλύτερη της στιγμή στο πρώτο μέρος (40’) η Λαμία «άγγιξε» το γκολ με τον Καραμάνο (το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ).

Η Λαμία παρέμεινε και στην επανάληψη προσηλωμένη στο αμυντικό πλάνο του Μιχάλη Γρηγορίου και στο 47’ είδε τον Μπαράλες να ζητάει πέναλτι, για χέρι του Τζανετόπουλου, με τον διαιτητή να μη δίνει κάποια παράβαση. Λίγο αργότερα, στο 54’, το σουτ του Μπιάρνασον έστειλε την μπάλα να περάσει λόγο δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων.

Οι Αρκάδες συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του ματς, χωρίς όμως να μπορούν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή της Λαμίας. Οι γηπεδούχοι βγήκαν.. μπροστά για το γκολ της νίκης, στο 65’ ζήτησαν πέναλτι για κλωτσιά στον Μουνάφο, αλλά το VAR έδωσε τελικά οφσάιντ

Οι γηπεδούχοι επέμειναν, στο 88’ το σουτ του Τζανδάρη έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι, αλλά στο 90’ η άμυνα του Αστέρα έκανε λάθος, όμως ο Μπα απέτυχε να το εκμεταλλευτεί, στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον Τσιφτσή.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις