Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 0-0: Βαθμός για τους γηπεδούχους παρά την αποβολή

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 0-0: Βαθμός για τους γηπεδούχους παρά την αποβολή

Ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Λεβαδειακό, είχε καλή εικόνα και τελικά κράτησε το… μηδέν (0-0) στο ματς της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο Αστέρας Τρίπολης ανέβηκε στην 9η θέση στη Super League με 18 βαθμούς, ενώ αντίθετα ο Λεβαδειακός ανέβηκε στη 12η με 12 πόντους.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν η ομάδα που είχε το… πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, αν και βρέθηκε να παίζει από τα μέσα του με παίκτη λιγότερο. Μέσα σε δυο λεπτά, ο Ριέρα δέχθηκε δυο κίτρινες κάρτες και άφησε τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του ματς. Πάντως, οι Αρκάδες είχαν την κορυφαία φάση του πρώτου μέρους στο 41′, με το μονοκόμματο πλασέ του Κρέσπι να στέλνει την μπάλα να περάσει για λίγο άουτ. Στην καλύτερη τους στιγμή στο 45λεπτο, το βολέ του Δούμτσιου από τα όρια της μεγάλης περιοχής κόντραρε σε αμυνόμενους.

Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο και στην επανάληψη. Μάλιστα, στο 65′ η κεφαλιά του Μπαράλες έστειλε την μπάλα να περάσει ξυστά άουτ. Το ματς κράτησε καλό ρυθμό μέχρι τα τελευταία του λεπτά, ο Λεβαδειακός έδειξε να πιέζει για το γκολ, είδε τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει στο 71′ το καλό σουτ του Τορό, αλλά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις