Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – Ο Νίκος Παπαδόπουλος: «Τεράστια τιμή να είμαι υποψήφιος με το ΚΚΕ»

Αστέρας Τρίπολης – Ο Νίκος Παπαδόπουλος: «Τεράστια τιμή να είμαι υποψήφιος με το ΚΚΕ»
ΦΩΤΟ Intime

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος, θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με το ΚΚΕ και μίλησε για αυτό σε εκπομπή του Action TV.

Ο Παπαδόπουλος είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής στη Super League 1, αλλά τόνισε ότι η υποβάθμιση του αθλητισμού είναι ένας από τους λόγους που τον έπεισε να… κατέβει στις εκλογές με το ΚΚΕ στο Νομό Ηλείας.

Οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου

Για την υποψηφιότητά του με το ΚΚΕ: «Δεν μπορώ να βλέπω νέους ανθρώπους να ζουν μέσα στην ανασφάλεια και που δεν μπορούν να οραματίζονται, δεν μπορώ να βλέπω ο αθλητισμός να υποβαθμίζεται, οπότε έπρεπε κι εγώ να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, να βγω μπροστά ώστε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Αποτελεί τεράστια τιμή για εμένα που το ΚΚΕ αποφάσισε να κατέβω υποψήφιος στο Νομό Ηλείας μαζί του».

Για την αντίδραση των συμπαικτών του: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Τους έκανε μεγάλη εντύπωση, ωστόσο, ειδικότερα στο χώρο του ποδοσφαίρου που έχω επαφή και με άλλα παιδιά και εκτός ομάδας τους έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση. Από εκεί και πέρα δημιουργούνται ερωτήματα στους συμπαίκτες μου και προσπαθούμε να τα συζητάμε».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις