Τρίτη, 7 Μαΐ
23oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-0: Πρώτη φετινή νίκη στη Super League 1

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-0: Πρώτη φετινή νίκη στη Super League 1
Intime.gr

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ανώτερος του ΟΦΗ στο “Θ. Κολοκοτρώνης”, επικράτησε με 2-0 και πήρε το πρώτο του “τρίποντο” στη φετινή Super League 1.

Με τη νίκη του κόντρα στον ΟΦΗ (2-0), ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε τους επτά βαθμούς, αφήνοντας τους Κρητικούς στους τέσσερις.

Οι δυο ομάδες μπήκαν νευρικά στον αγωνιστικό χώρο με τον ΟΦΗ να “πατάει” καλύτερα. Κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 19′, ο Μπαρτόλο πάσαρε στον Τιλίνκα ο οποίος με μια εκπληκτική “φωτοβολίδα” έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Το γκολ του Βραζιλιάνου έβαλε φτερά στα πόδια των Αρκάδων οι οποίοι από ένα σημείο και μετά είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έδειχνε εγκλωβισμένη χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Παπαδόπουλου. Στο 44′ ο Μπαρτόλο έφυγε στη κόντρα, μοίρασε στον Γκαρντάβσκι ο οποίος έκανε το 2-0.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε τον έλεγχο στην επανάληψη και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει με Μπαράλες (59′) και Μπαρτόλο (62′). Και στις δυο φάσεις, ο Στέφενς βγήκε νικητής. Στο 81′ όμως ο ΟΦΗ άγγιξε τη μείωση του σκορ, με τον Γκερέιρο να μην μπορεί να νικήσει τον Παπαδόπουλο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις