Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 3-0: Άνετη νίκη για τους Αρκάδες στη Super League 1

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 3-0: Άνετη νίκη για τους Αρκάδες στη Super League 1

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στη σεζόν και νίκησε εύκολα με 3-0 τον ΟΦΗ στη δεύτερη αγωνιστική της Super League 1.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης εμφανίστηκε πολύ καλύτερος στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” και επιβλήθηκε του ΟΦΗ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Μόλις στο 13ο λεπτό, ο Μπαρτόλο έκανε φοβερό τελείωμα μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο ματς.

Πριν συμπληρωθεί το μισάωρο μάλιστα, οι Αρκάδες πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κρέσπι, βρήκε τον Μιριτέλο μέσα στην περιοχή και αυτός πήρε την καρφωτή κεφαλιά για να στείλει την μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στην εστία του Μανδά, για το 2-0 στην αναμέτρηση.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια και είχε κάποιες καλές στιγμές για να μειώσει το σκορ, αλλά η άμυνα του Αστέρα άντεξε μέχρι τέλους. Η ομάδα της Τρίπολης βρήκε δε και ένα τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις, με τον Καλτσά να “χτυπάει” στην αντεπίθεση και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις στο Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Ρετζίς, Σίτο, Μπαρτόλο, Μιριτέλο.

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Θοράρινσον, Βούρος, Κάρω, Λαμπρόπουλος, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Μπάκιτς, Φελίπε, Ντίκο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις