Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: «Προφυλάχθηκε» ο Χατζηγιοβάνης

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: «Προφυλάχθηκε» ο Χατζηγιοβάνης
Intime.gr

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν συμμετείχε στην σημερινή (21.10.2021) προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού, ενόψει της σαββατιάτικης (23/10, 20:30) αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 7η αγωνιστική της Superleague 1.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είχε μία ενόχληση στο ισχίο απ’ την χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού κι έμεινε εκτός προγράμματος προληπτικά, προκειμένου να μην «φορτώσει» κι άλλο το πόδι του.

Οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του «τριφυλλιού», πάντως, είναι καθησυχαστικές. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο 24χρονος εξτρέμ θα τεθεί από την Παρασκευή (22/10) το πρωί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και θα είναι στην «πράσινη» αποστολή, που θα αναχωρήσει το απόγευμα της ίδιας μέρας για την Τρίπολη.

Μέρος του προγράμματος έκανε κι ο Ραμόν Λούντκβιστ, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ σε ένα κομμάτι των ασκήσεων συμμετείχε κι ο Αγιούμπ. Οι Φεντερίκο Μακέντα, Δημήτρης Κουρμπέλης συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση της Πέμπτης (21/10) περιελάμβανε ως επί το πλείστον τακτική.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις