Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-2: Ισοπαλία με «αυτοκτονία» στις καθυστερήσεις για τους Θεσσαλονικείς

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-2: Ισοπαλία με «αυτοκτονία» στις καθυστερήσεις για τους Θεσσαλονικείς
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στην ισοπαλία 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης για την 22η αγωνιστική της Super League 1, μετά από ένα παιχνίδι με απίθανο φινάλε στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Σε ένα “ανοιχτό” ματς από τα πρώτα λεπτά, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να προηγείται με δύο γκολ διαφορά μέχρι το 90′, αλλά… αυτοκτόνησε στη συνέχεια, αφού ο Αστέρας Τρίπολης σκόραρε δις μέσα σε λίγα λεπτά και “έσωσε” το βαθμό με απίστευτο τρόπο.

Νάρεϊ και Τόμας είχαν φέρει τους Θεσσαλονικείς “αγκαλιά” με τη νίκη, αλλά ο Σίτο μείωσε στο 90′ και ο Ατιένζα με… buzzer beater στο 94′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο ματς, με την ομάδα του Λουτσέσκου να χάνει δύο ακόμη βαθμούς στη Super League 1.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και “πίεσε” για ένα γκολ, το οποίο και βρήκε στην πρώτη του καλή φάση στο ματς. Από κόρνερ, ο Νάσμπεργκ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφθασε στον Ολιβέιρα, που την γύρισε ξανά προς τον συμπαίκτη του, για να πλασάρει αυτός από πολύ κοντά και να κάνει το 1-0 στο ματς.

Μετά τον αιφνιδιασμό από το γρήγορο γκολ, ο ΠΑΟΚ λίγο έλειψε να βρει αμέσως και ένα δεύτερο τέρμα, αλλά ο Παπαπδόπουλος είπε “όχι” σε πλασέ του Νάρεϊ μετά από ωραία επιθετική ενέργεια του Γερμανού επιθετικού. Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει και πήρε μέτρα στο γήπεδο, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν τις αντεπιθέσεις και να έχουν δοκάρι σε μία από αυτές, με τον Νάρεϊ και πάλι, να σημαδεύει την οριζόντια δοκό, με σουτ έξω από την περιοχή.

Οι Αρκάδες “απάντησαν” με δικό τους δοκάρι στο 39′, αφού ο Σίτο “έπιασε” ένα φοβερό μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή και ανάγκασε τον Ζίβκοβιτς σε επέμβαση με το ένα χέρι, που έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του. Στην εξέλιξη της φάσης δε, ο Κωνσταντέλιας βρέθηκε μία “ανάσα” από ένα δεύτερο γκολ στην αντεπίθεση, αλλά σε τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο, “τσίμπησε” την μπάλα και την έστειλε ελάχιστα άουτ.

Το 1-0 έμεινε έτσι στο πρώτο ημίχρονο υπέρ της ομάδας του Λουτσέσκου, η οποία προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα στο δεύτερο μέρος και πήρε από την αρχή την κατοχή της μπάλας. Ο Νάρεϊ έχασε έτσι νέα ευκαιρία για γκολ στο 62′, με διαγώνιο σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Ο Αστέρας “απείλησε” με τη σειρά του, με ωραίο σουτ του Γκαρντάφσκι στο 79′ που “έβγαλε” ο Ζίβκοβιτς και ο ΠΑΟΚ φάνηκε να “καθαρίζει” το ματς με πλασέ του Μπράντον Τόμας στο 82′. Οι Αρκάδες δεν τα παράτησαν όμως, βρέθηκαν κοντά στο γκολ με γυριστό σουτ του Προύντζου αμέσως μετά και μείωσαν με πλασέ του Σίτο στο 90′, βάζοντας “φωτιά” στα τελευταία λεπτά.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε να… πελαγώνει και ο Αστέρας Τρίπολης το εκμεταλλεύτηκε με τον Ατιένζα να σκοράρει με κεφαλιά στην τελευταία φάση του αγώνα και να χαρίζει στην ομάδα του την ισοπαλία, με σκορ 2-2.

Οι συνθέσεις στο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ

Αστέρας Τρίπολης (Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Γκαρσία (Γκαρντάφσκι 46′) , Άλβαρες, Καστάνο, Ατιένζα, Αλάγμπε, Σανταφέ (Προύντζος 70′), Ριέρα (Τιλίκα 77′), Σίτο, Κρεσπί, Μπαράλες.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Σάστρε (Κεντζιόρας 88′), Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Σβαμπ (Φ.Σοάρες 88′), Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς (Τάισον 77′), Κωνσταντέλιας (Μπίσεσβαρ 68′), Ολιβέιρα (Μπράντον 68′)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις