Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης: Στην προπόνηση ο Μποροβήλος για έντονες παρατηρήσεις – Τέλος ο Ριέρα

Αστέρας Τρίπολης: Στην προπόνηση ο Μποροβήλος για έντονες παρατηρήσεις – Τέλος ο Ριέρα
Intime.gr

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε στην έδρα του Ιωνικού (1-0) και “διατήρησε” την κακή του παρουσία στα εκτός έδρας ματς, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό της ομάδας. Στην προπόνηση της ομάδας ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν σκόραρε για όγδοο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι του και έκανε αρνητικό ρεκόρ στη Super League, αφού το τελευταίο του τέρμα μακριά από το “Κολοκοτρώνης” ήταν στις 31 Οκτωβρίου 2022, στην αναμέτρηση στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (ήττα με 2-1).

Από τότε, ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει σκοράρει εκτός κόντρα σε Ατρόμητο, Ολυμπιακό, Άρη, ΟΦΗ, Παναιτωλικό, ΑΕΚ και δύο διαδοχικά ματς με τον Ιωνικό

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος βρέθηκε στην προπόνηση των Αρκάδων και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, σε έντονο ύφος, ζητώντας τους να τελειώσουν τη χρονιά με θετικά αποτελέσματα.

Μάλιστα, από τον κ. Μποροβήλο έκανε λόγο για αδιαφορία από πλευράς των ποδοσφαιριστών και πως -παρότι η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη τη σωτηρία της και μαθηματικά- η εικόνα τους μέσα στο γήπεδο είναι κακή.

Και όλα αυτά -όπως τόνισε- την ώρα που οι ιδιοκτήτες, Μπάκος και Καϋμενάκης, έχουν φροντίσει να μην λείπει τίποτα από το ποδοσφαιρικό τμήμα και να είναι σωστοί σε όλες τις υποχρεώσεις τους!

Στον Αστέρα Τρίπολης φαίνεται πως πήρα από τώρα… σκούπα, ενόψει της νέας σεζόν, ολοκληρώνοντας τη συνεργασία της ομάδας με τον Αντριάν Ριέρα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν έχει την αναμενόμενη απόδοση τη φετινή σεζόν, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Αναμένεται να περάσουν κι άλλοι την.. πόρτα της εξόδου, στο ξεσκαρτάρισμα που θα γίνει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις