Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αταμάν: «Είμαι σίγουρος ότι θα προπονήσω τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όταν αποχωρήσει από το NBA»

Αταμάν: «Είμαι σίγουρος ότι θα προπονήσω τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όταν αποχωρήσει από το NBA»
ΦΩΤΟ Intime

Την πεποίθηση ότι κάποια στιγμή θα προπονήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όταν αυτός αποχωρήσει από το NBA και επιστρέψει στην Ευρώπη, εξέφρασε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο ομοςπονδιακός προπονητής της Τουρκίας και της Αναντολού Εφές Εργκίν Αταμάν μίλησε σε τουρκικό μέσο, για τη συνομιλία που είχε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα πλαίσια του τουρνουά Ακρόπολις.

Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης με την Αναντολού Εφές, αναφέρθηκε στα κολακευτικά λόγια του Greak Freak για το όμορφο μπάσκετ που παίζουν οι ομάδες του Τούρκου τεχνικού, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα έχει την ευκαιρία προπονήσει τον ηγέτη των Milwakee Bucs.

Οι δηλώσεις του Αταμάν

“Όταν πήγαμε στην Αθήνα για το τουρνουά Ακρόπολις, αντιμετωπίσαμε τον Γιάννη. Ήρθε και με ευχαρίστησε, μου είπε ότι οι ομάδες μου παίζουν σπουδαίο μπάσκετ, μου είπε ότι με εκτιμά πολύ. Μου είπε ότι είναι όνειρό του να παίξει για εμένα κάποια στιγμή, οπότε κι εγώ του απάντησα ότι τον περιμένω, ότι η πόρτα μας είναι ανοιχτή για εκείνον” 

“Είναι όμορφο να ακούς τέτοιους παίκτες να λένε ότι θέλουν να παίξουν για την ομάδα σου. Κάναμε μια όμορφη συζήτηση, του έκανα μία πρόταση και του είπα ότι θα τον περιμένω. Θέλω να τον προπονήσω, δεν ξέρω σε ποιον σύλλογο θα συμβεί αυτό, όμως είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί όταν αυτός αποφασίσει να αποχωρήσει από το NBA” 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις