Αθλητικά

Αθλητικός διευθυντής Παρί Σεν Ζερμέν: «Σεβόμαστε τον Ζιντάν, αλλά έχουμε προπονητή»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα γαλλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκεται μία “ανάσα” από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο ο αθλητικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Λεονάρντο, τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή.

Ακόμα κι ο Εμίρης του Κατάρ, Χαλίφα Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι, τόνισε στα social media ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Ζιντάν για το καλοκαίρι, ωστόσο ο Λεονάρντο δεν επιβεβαιώνει τίποτα.

«Σεβόμαστε πολύ τον Ζινεντίν Ζιντάν για όσα έκανε ως παίκτης και προπονητής, αλλά μπορώ να σας πω ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει καμία επαφή και ότι δεν έγινε καμία συνάντηση μαζί του θέση. Δεν θέλουμε να φύγει ο Ποτσετίνο. Δεν έχει ζητήσει ποτέ να φύγει και κανένας σύλλογος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας για αυτόν», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ντέμης Νικολαΐδης για όλα: Η «ταυτότητα» της ΑΕΚ, τα ερωτηματικά του Ολυμπιακού, η προτεραιότητα του Παναθηναϊκού και ο ΠΑΟΚ χωρίς τον «Ντέλια»
Η Super League έκανε πρεμιέρα και ο Ντέμης Νικολαΐδης παρέα με τον Δημήτρη Μωϋσιάδη σχολίασαν τις επιδόσεις των ομάδων και των πρωταγωνιστών τους στη δική τους πρεμιέρα, στο Another Football
Ο Ντέμης Νικολαΐδης