Αθλητικά

Ατίθασα νιάτα! 100άρα του Παναθηναϊκού με Τρίκαλα

Με τους νεαρούς του παίκτες να παίρνουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και να ικανοποιούν, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία των Τρικάλων στο ΟΑΚΑ (107-76) και πλέον στρέφει το βλέμα του στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία

Χωρίς να αγχωθεί και δίνοντας χρόνο στη νέα γενιά ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την 15η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών και παρέμεινε στο «κυνήγι» του πρωτοπόρου Ολυμπιακού.

Οι «πράσινοι» συνέτριψαν 107-76 τα Τρίκαλα, σε αγώνα για την 17η ημέρα, υποχρεώνοντας τους Θεσσαλούς στην 11η ήττα.

Πέραν λοιπόν της συμμετοχής των Μαυροκεφαλίδη, Διαμαντίδη, Παππά, ο Γιώργος Παπαγιάννης πέτυχε νταμπλ νταμπλ (10π. – 12ριμπ.), ο Λούντζης πέτυχε 11π., ο Χαραλαμπόπουλος είχε 7π. – 7ριμπ. – 5ασ. – 3κλεψ. και ο Κόνιαρης ήταν αυτός που με δικό του καλάθι “έσπασε” το φράγμα των εκατό πόντων, στο 37ο λεπτό..  Εκτός έμειναν οι Μπατίστα, Μπλουμς, Λαουάλ, Νέλσον.

Δεκάλεπτα: 32-26, 56-40, 85-62, 107-76
 
Παναθηναϊκός (Ντούσκο Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος 7(1), Σλότερ 5(1), Μποχωρίδης 11(3), Γιάνκοβιτς 5(1), Φώτσης 7(1) Παππάς 13(3), Μαυροκεφαλίδης 16, Διαμαντίδης 11(1), Γκιστ 6 (1), Κόνιαρης 5(1), Παπαγιάννης 10, Λούντζης 11(2)
 
Τρίκαλα (Κώστας Φλεβαράκης): Ίνγκραμ 14(1), Νικολόπουλος 2, Τρέισι 8, Χάρις 21(3), Κάπκοβιτς 11(2), Πάνος 9, Σπανός, Καμαριώτης, Θώδος, Βαρυτημιάδης 5(1), Χουχούμης, Μιλουτίνοβιτς 6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα