Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ατλάντα Χοκς και Νιού Ορλίνς Πέλικανς εξασφάλισαν τα τελευταία «εισιτήρια» για τα play off του NBA

Ατλάντα Χοκς και Νιού Ορλίνς Πέλικανς εξασφάλισαν τα τελευταία «εισιτήρια» για τα play off του NBA
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Ατλάντα Χοκς επέστρεψαν από το -14 κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και πήραν τη νίκη με 107-101, εξασφαλίζοντας την 8η θέση τη Ανατολής και τη συμμετοχή τους στα play off του NBA.

Ο τρομερός Τράε Γιανγκ πέτυχε 38 πόντους και μοίρασε 9 ασίστ, με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να προσθέτει 19 πόντους και τον Ντανίλο Γκαλινάρι 14 πόντους, σε ένα ματς που τραυματίστηκε με υπερέκταση γονάτου, ο Κλιντ Καπέλα. Οι “Ιππότες” δεν κατάφεραν όμως να το εκμεταλλευτούν και μετά την ήττα από τους Μπρούκλιν Νετς, ηττήθηκαν και από τα “γεράκια”, παρά τους 26 πόντους του Μάρκανεν και τους 21 του Γκάρλαντ.

Στη Δύση αντίστοιχα, οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς ήταν αυτοί που επικράτησαν στο τελευταίο παιχνίδι των play in, “λυγίζοντας” με 105-101 των Λος Άντζελες Κλίπερς, οι οποίοι περιμένουν πια την επιστροφή του Καγουάι Λέοναρντ για την επόμενη σεζόν.

Για την ομάδα της Νέας Ορλεάνης, ο Μπράντον Ίνγκραμ, έκανε μεγάλο ματς με 30 πόντους, 6 ασίστ και 6 ριμπάουντ, έχοντας τον Σι Τζέι Μακόλουμ δίπλα του με 19 πόντους και τον Λάρι Νανς Τζούνιορ να έρχεται από τον πάγκο και να προσθέτει 14 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Για τους ηττημένους, που αγωνίστηκαν χωρίς και τον Πολ Τζορτζ, οι Ρέτζι Τζάκσον και Μάρκους Μόρις είχαν από 27 πόντους.  Οι Πέλικανς δε, θα αντιμετωπίσουν πλέον τους Φοίνιξ Σανς στα play off.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις