Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λέστερ: Την “έσπρωξαν” και κέρδισε! Μαδριλένικο προβάδισμα

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ατλέτικο Μαδρίτης χρειάστηκε τη βοήθεια του διαιτητή για να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Λέστερ. Η ομάδα του Σιμεόνε επικράτησε της πρωταθλήτριας Αγγλίας με 1-0 στη Μαδρίτη, χάρη σε ανύπαρκτο πέναλτι του Γκριεζμάν.

Ο Ολμπράιτον ανέτρεψε τον Γάλλο επιθετικό, μόνο που η παράβαση έγινε εκτός περιοχής, με τον διαιτητή αντί να δώσει φάουλ, να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Γκριεζμάν ήταν ψύχραιμος από τα 11 βήματα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Έτσι, οι Μαδριλένοι έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, με τη Λέστερ, πάντως, να έχει τη δυνατότητα να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, μιας και το 1-0 δεν εξασφαλίζει τίποτα στην Ατλέτικο.

Το παιχνίδι ήταν ποιοτικό κακό, με τη Λέστερ να είναι ακίνδυνη και την Ατλέτικο να αδυνατεί να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες για γκολ, μιας και η άμυνα των Άγγλων ήταν καλοστημένη. Οι “ροχιμπλάνκος” ήταν φανερά ανώτεροι των “αλεπούδων”, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν περισσότερα γκολ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουάνφραν, Σάβιτς, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Κόκε, Σαούλ, Καράσκο (65′ Κορέα), Γκριεζμάν, Τόρες (75′ Πάρτεϊ).

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μπεναλουάν, Χουτ, Φουχς, Ντίντι, Ντρίνκγουότερ, Μαχρέζ, Ολμπράιτον, Οκαζάκι (46′ Κινγκ), Βάρντι (77′ Σλιμανί).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε