Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ατρόμητος – Άρης: Παλικάρι στο Περιστέρι – Ηρωική ισοπαλία για τους Θεσσαλονικείς (video)

Ατρόμητος – Άρης: Παλικάρι στο Περιστέρι – Ηρωική ισοπαλία για τους Θεσσαλονικείς (video)

Τι κι αν αγωνίστηκε από το 37′ με δέκα παίκτες, τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 51′, ο Άρης έκανε κατάθεση ψυχής και κατάφερε να μείνει όρθιος στο Περιστέρι, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στον Ατρόμητο, για την 11η αγωνιστική της Superleague.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Με τον Άκη Μάντζιο να κάνει εξαιρετικές κινήσεις από τον πάγκο, ο Άρης κατάφερε να πάρει παλικαρίσια ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι «κίτρινοι» βρέθηκαν να χάνουν 2-0, από πέναλτι του Μανούσου στο 37΄ και γκολ του Μουνίθ στο 51΄, ενώ από τη φάση του πέναλτι έπαιζαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ρόουζ. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου, όμως, «γύρισαν» το ματς, καθώς οι Κάτσε (61΄) και Σάσα (81΄) χάρισαν το βαθμό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, που διατηρεί το εκτός έδρας αήττητό της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας:

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο ποιοτικά, με τις δύο ομάδες να μη δημιουργούν φάσεις για γκολ. Ο Ατρόμητος, ο οποίος δεν ήταν καθόλου απειλητικός, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 37′, σε μία φάση με “διπλό” κέρδος για τους Περιστεριώτες

Ο Μουνίθ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Ρόουζ κι ο Ευαγγέλου έδωσε πέναλτι, αποβάλλοντας με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον αμυντικό του Άρη.

Ο Μανούσος έκανε το 1-0 στο 37′, βάζοντας βάσεις νίκης για τους γηπεδούχους. Όταν μάλιστα ο Μουνίθ με πολύ ωραία προσωπική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε το προβάδισμα του Ατρομήτου (51΄), τα πάντα έμοιαζε να έχουν κριθεί. 

Κι όμως, ο Άρης είχε τελείως διαφορετική άποψη. Ο Άκης Μάντζιος έκανε εξαιρετικές αλλαγές από τον πάγκο και οι Θεσσαλονικείς, αν και με παίκτη λιγότερο, κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, βρίσκοντας δύο γκολ στα εναπομείναντα 40 λεπτά.

Οι “κιτρινόμαυροι” μείωσαν στο 61΄ με πλασέ του Κάτσε, μετά από γύρισμα του Σίλβα (αμφότεροι είχαν μόλις μπει στο παιχνίδι). Στο 68΄ ο Γιαννιώτης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Σάσα και στη συνέχεια ο Ματίγια αστόχησε, αλλά το πείσμα των παικτών του Άρη δικαιώθηκε στο 81΄. Ωραία προσπάθεια του Μαντσίνι (άλλη μία αλλαγή του Μάντζιου) και γύρισμα στον αμαρκάριστο Σάσα, ο οποίος νίκησε τον Γιαννιώτη και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο, Τομάσεβιτς (72΄ Κιβρακίδης), Χαρίσης (86΄ Σάλομον), Νάτσος, Ενσικουλού (86΄ Μάτιτς), Μανούσος (72΄ Κωτσόπουλος), Μουνίθ (72΄ Χριστοδουλόπουλος), Ρισβάνης
ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Γκανέα (59΄ Κάτσε), Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Γκαρσία (59΄ Σίλβα), Γκάμα (42΄ Μπεναλουάν), Μπερτόλιο (76΄ Λόπεθ), Μάνος (76΄ Μαντσίνι)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις