Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Aτρόμητος – Άρης 2-2 ΤΕΛΙΚΟ

Aτρόμητος – Άρης 2-2 ΤΕΛΙΚΟ

Παλικαρίσια ισοπαλία 2-2 από τον Ατρόμητο απέσπασε στο Περιστέρι ο Άρης, στην εναρκτήρια αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Super League.

Οι «κίτρινοι» βρέθηκαν να χάνουν 2-0, από πέναλτι του Μανούσου στο 37΄ και γκολ του Μουνίθ στο 51΄, ενώ από τη φάση του πέναλτι έπαιζαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ρόουζ.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου, όμως, «γύρισαν» το ματς, καθώς οι Κάτσε (61΄) και Σάσα (81΄) χάρισαν το βαθμό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, που διατηρεί το εκτός έδρας αήττητό της στο φετινό πρωτάθλημα

To LIVE τoυ αγώνα από το newsit.gr


Στα τέσσερα λοιπόν παιχνίδια της περασμένης σεζόν δεν έκανε νίκη γηπεδούχος ομάδα.

Ο Ατρόμητος είναι αήττητος στα έξι τελευταία για το πρωτάθλημα, έχοντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο Άρης νίκησε για τελευταία φορά στις 6 Απριλίου 2013, 1-0 στο Περιστέρι, κάνοντας βήμα παραμονής. Είναι η μοναδική νίκη του Άρη στα 11 τελευταία μεταξύ τους!

Ο Ατρόμητος έχει δηλαδή δύο νίκες στα τρία τελευταία στο Περιστέρι και είναι αήττητος σε αυτά. Ωστόσο δεν είχε νίκη στα οκτώ αμέσως προηγούμενα! Τα μισά παιχνίδια με γηπεδούχο τον Ατρόμητο, επτά από τα 14, έχουν λήξει ισόπαλα.

Η ιστορία
Νίκες Ατρομήτου: 7
Ισοπαλίες: 10
Νίκες Άρη: 11

Με γηπεδούχο τον Ατρόμητο
Νίκες Ατρομήτου: 3
Ισοπαλίες: 7
Νίκες Άρη: 4

Το περσινό παιχνίδι
08.12.2019: Ατρόμητος – Άρης 2-2
(24’ σουτ Βέλλιος, 86’ πέναλτι Μανούσος – 44’ σουτ Γκάμα, 90’ σουτ Φετφατζίδης)

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις