Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ούτε τώρα νίκη οι Περιστεριώτες, άντεξαν με δέκα παίκτες

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ούτε τώρα νίκη οι Περιστεριώτες, άντεξαν με δέκα παίκτες
Intime.gr

Παίζοντας με δέκα παίκτες από το 55′, ο Ατρόμητος άντεξε στην πίεση του Αστέρα Τρίπολης, έφερε 0-0 μέσα στο Περιστέρι κι έτσι δεν μπόρεσε για μια ακόμα φορά να φτάσει στο πρώτο του “τρίποντο” στη φετινή Super League.

Στο 0-0 έμεινε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης για την 7η αγωνιστική της Super League. Οι Περιστεριώτες αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 56′, με τους Αρκάδες να μην το εκμεταλλεύονται. Τους τρεις βαθμούς έφτασαν οι γηπεδούχοι -χωρίς να έχουν πάρει ακόμα νίκη- ενώ τους οκτώ έφτασαν οι Αρκάδες.

Σε γενικές γραμμές, ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο 2ολεπτο του πρώτου μέρους, αλλά στο υπόλοιπο του ημιχρόνου, ο Αστέρας Τρίπολης είχε το… πάνω χέρι. Στο 7′ ο Αντζιέλσκι του Ατρομήτου σκόραρε, αλλά ήταν εκτεθειμένος και το γκολ σωστά ακυρώθηκε (η φάση ελέγχθηκε και από το VAR). Κάτι ανάλογο έγινε και στο 15′, με τον επόπτη να ακυρώνει το γκολ του Καλτσά του Αστέρα Τρίπολης ως οφσάιντ και την… τεχνολογία να το επιβεβαιώνει.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Κόλμαν έβαλε τον Γιουμπιτάνα στη θέση του Ρομπάιγ, με τον πρώτο να καταφέρνει να δώσει νέα.. πνοή στην επίθεση των γηπεδούχων. Στο 55′ όμως άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα. Ο Κούντε βρήκε άσχημα τον Μάντζη με τις τάπες, ο διαιτητής Φωτιάς είδε τη φάση στο on-field review και άλλαξε την κίτρινη κάρτα που είχε αρχικά δείξει στον Καμερουνέζο, δείχνοντας του κόκκινη και το… δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Βλέποντας αυτή την εξέλιξη, ο Μίλαν Ράσταβατς έκανε τριπλή αλλαγή για να “χτυπήσει” το ματς, βάζοντας βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τους Άλβαρες, Μιριτέλο και Γκρόζντανιτς. Παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, ο Ατρόμητος άντεξε στην πίεση που του ασκήθηκε κι έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις