Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 2-0: Νίκη με ένα εκρηκτικό τρίλεπτο

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 2-0: Νίκη με ένα εκρηκτικό τρίλεπτο

Ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες στη 12η αγωνιστική της Super League 1, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 στο Περιστέρι.

Με ένα εκρηκτικό ξεκίνημα, ο Ατρόμητος καθάρισε την υπόθεση νίκη από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και έφτασε τους 15 βαθμούς, πλησιάζοντας την πρώτη εξάδα που θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Αντίθετα, ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στους 10 βαθμούς, γνωρίζοντας ακόμα μία ήττα φέτος από τον Ατρόμητο, ο οποίος τον είχε κερδίσει και στο Κύπελλο.

Ο Ατρόμητος σημείωσε δύο γκολ σε δύο λεπτά. Στο 9′ ο Χατζηισαΐας έκανε το 1-0 για τους Περιστεριώτες, ενώ στο 12′ ήταν η σειρά του Κιάρτανσον να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα και να γράψει το 2-0.

Στο υπόλοιπο του αγώνα, ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπόρεσε να μπει ποτέ στη διεκδίκηση έστω και του βαθμού της ισοπαλίας, με τον Ατρόμητο να φτάνει άνετα στη νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Κουέν (77΄Φριντζόνσον), Γκονζάλες (68΄Οικονομίδης), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (68΄Τζαβίδας), Ροτάριου (77΄Κλωναρίδης).

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Γκαρντάφσκι (46΄Καρμόνα), Ζουκάνοβιτς, Καστάνο, Τασουλής (68΄Άλβαρες), Σίτο, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (68΄Μπερτόγλιο), Κρέσπι, Ριέρα, Μπαράλες (57΄Μπενίτο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις