Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης: Αήττητοι και στο Περιστέρι οι Αρκάδες (video)

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης: Αήττητοι και στο Περιστέρι οι Αρκάδες (video)
ΦΩΤΟ intime

Ο Αστέρας Τρίπολης μοιάζει αήττητος το 2021 και συνέχισε το “τρελό” σερί του στη Superleague, φεύγοντας με την ισοπαλία 1-1 και από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι “Αρκάδες” βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Μανούσου στο 19′, αλλά ο Μπάμπα ισοφάρισε στο 77′ και χάρισε το βαθμό στην ομάδα του, η οποία και ετοιμάζεται για “μάχη” στα πλέι οφ.

Το παιχνίδι

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε σε μία από τις πρώτες φάσεις του στο ματς, με τον Μανούσο να σκοράρει με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν στη συνέχεια την πρωτοβουλία και έψαξαν την ισοφάριση, αλλά ο Μπαράλες σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το έκαναν οι γηπεδούχοι με τον Αγκάγιεφ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά ο επόπτης σήκωσε τη σημαία του και το γκολ ακυρώθηκε μετά και την εξέταση του VAR.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αστέρα να έχει την κατοχή, αλλά να δυσκολεύεται να “ανοίξει” την άμυνα του Ατρομήτου. Ο Κρεσπί έχασε μία καλή ευκαιρία στο 52′, αλλά το γκολ ήρθε τελικά από… χρυσή αλλαγή. Ο Αλί Μπαμπά πέρασε στο ματς στο 75′ και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, “κεραυνοβόλησε” με μονοκόμματο σουτ για το 1-1 της ομάδας του.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, αφού οι Αρκάδες έχασαν στο τέλος και τον Ιγκλέσιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μένοντας με 10 παίκτες στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ο Αστέρας Τρίπολης έφθασε έτσι τους 42 βαθμούς και παρέμεινε κοντά στην πρώτη 5άδα της Superleague, ενώ ο Ατρόμητος με 27 βαθμούς έχει “κλειδωθεί” στη μέση της βαθμολογίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις