Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ατρόμητος: Επιστολή στην ΚΕΔ για διαιτησία του Παπαπέτρου με την ΑΕΚ, στέλνει video στην UEFA

Ατρόμητος: Επιστολή στην ΚΕΔ για διαιτησία του Παπαπέτρου με την ΑΕΚ, στέλνει video στην UEFA
Intime.gr

Στον Ατρόμητο είναι έξαλλοι με την διαιτησία που είχαν στην αναμέτρηση στην έδρα της ΑΕΚ (ήττα με 2-1) και απευθύνθηκαν τον αντιπρόεδρο της ΚΕΔ, Σταύρο Μάνταλο.

Επιστολή στον αντιπρόεδρο της ΚΕΔ, Σταύρο Μάνταλο απέστειλε ο Γιώργος Σπανός, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία που είχε ο Ατρόμητος στην έδρα της ΑΕΚ και ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του Τάσου Παπαπέτρου, θεωρώντας πως στο ματς της “OPAP Arena” υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Οι Περιστεριώτες τονίζουν πως παρότι ήταν υπέρμαχοι των Ελλήνων διαιτητών, πλέον θεωρούν ότι επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες. Παράλληλα, από τον Ατρόμητο ζητούν την αντικατάσταση του Τάσου Παπαπέτρου στο ματς της Δευτέρας (02/10) με τον Αστέρα, καθώς έχει οριστεί VAR για δεύτερο σερί ματς του Ατρόμητου.

Επίσης, σκοπεύουν να στείλουν στην αρμόδια επιτροπή της UEFA και στον πρόεδρο της, Ρομπέρτο Ροζέτι ένα video με τις φάσεις για στις οποίες θεωρούν πως αδικήθηκαν.

Θυμίζουμε πως ο Ατρόμητος διαμαρτύρεται κυρίως για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ -ως οφσάιντ- που πέτυχε η ομάδα πριν ισοφαρίσει, αλλά και για χέρι του Ζίνι πριν το πέναλτι στον Μάνταλο, που έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να πάρει τη νίκη με 2-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις