Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ατρόμητος και στη Λιβαδειά! “Διπλό” με Μπρούνο

Ατρόμητος και στη Λιβαδειά! “Διπλό” με Μπρούνο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με γκολ του Μπρούνο στο 87′, ο Ατρόμητος επικράτησε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 1-0, για την 29η αγωνιστική της Superleague.

Ο Ατρόμητος επικράτησε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 1-0, για την προτελευταία αγωνιστική της Superleague. Το γκολ της νίκης των Περιστεριωτών πέτυχε ο Μπρούνο στο 87′.

Οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, αλλά οι τερματοφύλακες Σωτηρίου και Μίρκοβιτς βρέθηκαν σε καλή μέρα, κρατώντας  πολύ χαμηλά το σκορ.

Τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, ο Ουάρντα άνοιξε την μπάλα στον Γιαννούλη, εκείνος έκανε την παράλληλη μπαλιά στον Μπρούνο, ο οποίος προ κενής εστίας έγραψετο 0-1, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σωτηρίου, Αντιλέχου (84′ Ζαραδούκας), Σουμπίνιο, Φαβάρο, Ντιόγκο, Μαρκόφσκι, Νιάσε (90+1′ Καθάριος), Γιακουμάκης, Καραχάλιος (77′ Καλτσάς), Τσαμπούρης, Σαβαντόγκο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Κιβρακίδης (66′ Βασιλακάκης), Γιαννούλης, Ντιγκινί, Ουάρντα (90+2 Καρασαλίδης), Ούμπιδες (66′ Ντάουντα), Μάντσον, Μπρούνο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις