Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ατρόμητος: Μήνυμα ανασύνταξης από Γιώργο Σπανό στους παίκτες

Ατρόμητος: Μήνυμα ανασύνταξης από Γιώργο Σπανό στους παίκτες
Intime.gr

Ο Ατρόμητος βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Superleague 1 χωρίς να έχει νίκη μετά από έξι αγωνιστικές, αλλά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Γιώργος Σπανός πιστεύει πως οι παίκτες του μπορούν να… γυρίσουν την κατάσταση.

Ο Γιώργος Σπανός βρέθηκε την Πέμπτη (21.10.2021) στο τελευταίο γεύμα που έκανε η ομάδα του Ατρόμητου, πήρε το λόγο και έστειλε μήνυμα… ανασυγκρότησης σε παίκτες και τεχνικό τιμ, τονίζοντας ότι η τωρινή βαθμολογική θέση δεν αξίζει στους Περιστεριώτες και πως όλοι μαζί μπορούν να το γυρίσουν.

«Η βαθμολογική μας θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική σας αξία. Αυτό το ξέρουμε εμείς και κυρίως το λένε όλοι, που αναγνωρίζουν ότι η θέση του Ατρόμητου και η δική σας δεν είναι για εκεί.

Είστε όλοι σας εξαιρετικοί παίκτες και είναι θέμα χρόνου να το δείξετε και στο γήπεδο. Σας πιστεύουμε απόλυτα. Έχουμε αδικηθεί αγωνιστικά κι όχι μόνο, αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω. Σας στηρίζουμε και σας εμπιστευόμαστε ότι μπορείτε να γυρίσετε. Είναι στο DNA μας να παλεύουμε και να πηγαίνουμε κόντρα σε όλα αυτά και έτσι έχουμε πετύχει όλα αυτά τα χρόνια. Να είμαστε όλοι μια γροθιά και οι νίκες θα έρθουν. Πάμε γερά!» φέρεται να είπε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις