Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-1: «Γκέλα» στο Περιστέρι και νέα απώλεια βαθμών στη Super League 1 για τους Πειραιώτες

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-1: «Γκέλα» στο Περιστέρι και νέα απώλεια βαθμών στη Super League 1 για τους Πειραιώτες
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 19η αγωνιστική της Super League 1 και έχασε δύο ακόμη βαθμούς στη “μάχη” για τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Παρότι προηγήθηκε με τον Μπακαμπού, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και μετά τις τέσσερις νίκες, “κόλλησε” στην έδρα του Ατρομήτου.  Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και για τη νίκη στο ματς, αλλά πήραν τελικά από ένα βαθμό.

Το παιχνίδι

Ο Ατρόμητος ήταν καλά στημένος από την αρχή του αγώνα και κράτησε τον Ολυμπιακό μακριά από την εστία του, παρότι οι Πειραιώτες είχαν την κατοχή. Οι γηπεδούχοι ήταν μάλιστα αυτοί που έφθασαν πρώτοι κοντά στο γκολ, με μία προβολή του Στρούγγη, που απέκρουσε ο Πασχαλάκης.

Δευτερόλεπτα μετά δε, στο 14′, ο Ρομπάιγ έχασε ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία, αφού βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ από αριστερά, αλλά αστόχησε για λίγο στο πλασέ του. Ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό στη συνέχεια, αλλά είχε ελάχιστες καλές στιγμές για γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μπιέλ στο 24′ δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιαννιώτη με αδύναμο σουτ, ενώ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη στις καθυστερήσεις, έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε πλήρως στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να παίζουν πιο επιθετικά και τη μία καλή στιγμή να διαδέχεται την άλλη. Στο 52′ ο Χάμες έκανε εκπληκτική ενέργεια μέσα στην περιοχή και φοβερό σουτ με το εξωτερικό, αλλά ο Γιαννιώτης έπεσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι και απέκρουσε.

Τρία λεπτά αργότερα όμως, από ενέργεια του Μπιέλ, η μπάλα έφθασε στον Μπακαμπού σε θέση βολής στην περιοχή κι αυτός “κεραυνοβόλησε” τον Γιαννιώτη για το 1-0 του Ολυμπιακού στο ματς.

 

Ο Γάλλος επιθετικός είχε νέα καλή στιγμή στο 58′, αλλά στη συνέχεια ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έψαξε την ισοφάριση. Στο 61′ ο Φριτζόνσον σημάδεψε το δοκάρι του Πασχαλάκη με κεφαλιά, αλλά στο 64′ βρήκε τελικά δίχτυα, μετά από γέμισμα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, που του επέτρεψε να “κρεμάσει” τον τερματοφύλακα των Πειραιωτών για το 1-1 στο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός “πίεσε” ακολούθως και είχε ευκαιρίες με Ελ Αραμπί και Χάμες, αλλά και ο Ατρόμητος θα μπορούσε να σκοράρει σε μία καλή στιγμή με τον Ροτάριου στο 81′. Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στις καθυστερήσεις, με τον Γιαννιώτη να βγάζει με το πόδι το σουτ του Χάμες και έτσι το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Ολυμπιακός έχασε λοιπόν δύο βαθμούς και είδε τον ΠΑΟΚ να τον “πιάνει” στην 3η θέση και την ΑΕΚ να απομακρύνεται στη βαθμολογία της Super League 1, ενώ ο Ατρόμητος έμεινε κοντά στην πρώτη 6άδα.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός

Ατρόμητος: Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ – Έντερ Γκονζάλες, Φριτζόνσον (82’ Τζοβάρας), Έρλινγκμαρκ(76’ Οικονομίδης) – Ροτάριου, Ρομπάιγ (87’ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (82’ Κωτσόπουλος)

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης – Ροντινέι (84’ Βρουσάι), Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Χουάνγκ Ιν-Μπομ (69’ Γκάρι) – Φορτούνης (46’ Μασούρας), Χάμες Ροντρίγκες, Μπιέλ (84’ Σαμασέκου)– Μπακαμπού (69’ Ελ Αραμπί).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις