Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 2-2: Οι Περιστεριώτες του έκοψαν τη νίκη αλλά η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας πήγε στους Πειραιώτες

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 2-2: Οι Περιστεριώτες του έκοψαν τη νίκη αλλά η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας πήγε στους Πειραιώτες
Intime.gr

Ατρόμητος και Ολυμπιακός έδωσαν μια.. καλή “μάχη” στο Περιστέρι, έφεραν ένα “χορταστικό” 2-2, με τους Πειραιώτες να προκρίνονται στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά και τη νίκη με 4-1 στο πρώτο ματς. Σκόραρε και πάλι ο Μαρσέλο – Με Άρη στα προημιτελικά.

Ο Ολυμπιακός έφερε 2-2 στην έδρα του Ατρομήτου και -έχοντας επικρατήσει μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης” με 4-1- πήρε την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ευρύτητα του σκορ του πρώτου ματς επέτρεψε στον Μίτσελ να δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του (Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Χάμες, Φορτούνης εκτός αποστολής) και χρόνο στους αναπληρωματικούς του, με τον Σισέ να επιστρέφει στην ενδεκάδα και τον Μαρσέλο να ξεκινά βασικός.

Το ματς είχε καλό ρυθμό, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να ανοίγει το σκορ στο 8΄ με τον Τζοβάρα

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Γιαννιώτης, που έβγαλε το τετ α τετ με τον Μασούρα (13΄), απέκρουσε το σουτ του Κασάμι (15΄) αλλά στο 38΄ δεν κατάφερε να αντιδράσει, όταν ο Σισέ ισοφάρισε από κοντά.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όμως, ο Μαρσέλο σημείωσε ένα θεαματικό γκολ με εναέριο βολ πλανέ στη σέντρα του Μπουχαλάκη, το τρίτο στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ατρόμητο!

Ο Ατρόμητος έφερε τον αγώνα ξανά σε ισορροπία στο 53΄, όταν ο Ρομπάιγ γέμισε στην περιοχή, η άμυνα του Ολυμπιακού δεν έδιωξε και ο Κωτσόπουλος ισοφάρισε με ωραίο σουτ, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα και το τελικό σκορ, αφού ο Μασούρας δεν ήταν σε καλό βράδυ χάνοντας ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Γιαννιώτη να τον νικά σε νέο τετ α τετ, στο 61′.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις