Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Ήττα “καμπανάκι” για τους “ερυθρόλευκους” πριν τον τελικό παρουσία Μαρινάκη

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Ήττα “καμπανάκι” για τους “ερυθρόλευκους” πριν τον τελικό παρουσία Μαρινάκη
ΦΩΤΟ Intime

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο πρωταθλητής Ολυμπιακός σε φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, μία εβδομάδα πριν από τη διεξαγωγή του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ασύνδετος και χωρίς φρεσκάδα με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-0 από τον Ατρόμητο σε φιλικό ματς στο Περιστέρι. Οι προπονητές των δύο ομάδων, Πέδρο Μαρτίνς και Νταμίρ Κάναντι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και να διαπιστώσουν την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες τους, ενώ πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές, αφού ο πρώτος έριξε στον αγώνα και τους νεοαποκτηθέντες Ραφίνια και Χολέμπας που έκαναν ντεμπούτο με τα “ερυθρόλευκα”. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Σόλομον στο 29΄ με ωραίο φαλτσαριστό σουτ που νίκησε τον Τζολάκη.

Το “παρών” στο γήπεδο έδωσε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκης, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γούτας, Ρισβάνης, Μπρίτο, Τομάσεβιτς (67’ Στρούγγης), Κιβρακίδης, Ούμπιντες (74’ Χαρίσης), Σάλομον, Ραμπέγιο (46’ Μουνίθ), Αμίρ (46’ Γιακουμάκης), Μανούσος (69’ Κωστσόπουλος)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Μπρούνο, Σισέ (66’ Παπαδόπουλος), Μπα, Τοροσίδης (66’ Χολέμπας), Καμαρά, Καφού (76’ Σουρλής), Βαλμπουενά (76’ Κάιπερς), Ραντζέλοβιτς (66’ Ραφίνια), Χασάν, Ελ Αραμπί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις