Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Οι φάσεις που «σήκωσαν» φωνές (videos)

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Οι φάσεις που «σήκωσαν» φωνές (videos)

Αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα στην αναμέτρηση Ατρόμητος – Ολυμπιακός και παράπονα και από τις δυο ομάδες. Μάλιστα, οι Περιστεριώτες ζήτησαν και πέναλτι, ενώ αμφισβήτησαν το τέρμα των Πειραιωτών.

Φάσεις που… σηκώνουν κουβέντα στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός, για την 18η αγωνιστική της Superleague.

Στο 39’ ο Μπουχαλάκης ανέκοψε τον Χαρίση με ένα τάκλιν  που τον χρέωσε με κίτρινη κάρτα, την ώρα που από τον πάγκο του Ατρομήτου ζητούσαν αποβολή.

Στο 41’ και μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκάλο, η κεφαλιά του Μπα –σε προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα- κατέληξε στο χέρι του Σεμέδο, σε μια φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ο Πορτογάλος ήταν ακριβώς μπροστά του.

Click4more: Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Πέρασε αλώβητος κι από το Περιστέρι (video)

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και στο γκολ του Ολυμπιακού, ο Μπουχαλάκης έκανε τη βαθιά μπαλιά και ο Μπρούμα σκόραρε από κοντά. Ένα τέρμα για το οποίο ο Ατρόμητος ζήτησε επιθετικό φάουλ του σκόρερ στον Στρούγγη.

Στο 47’ ο Στρούγγης υπέπεσε σε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Ανδρούτσο, με αποτέλεσμα ο μπακ των Πειραιωτών να μείνει για ώρα στο έδαφος. Ο παίκτης του Ατρομήτου βρήκε πρώτα μπάλα και έπεσε –με τη φόρα που είχε- στον αντίπαλο του, με τους «ερυθρόλευκους» όμως να ζητάνε κάρτα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις