Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Δύο στα δύο για Ουζουνίδη!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα (πρώτη εκτός έδρας μετά από αυτή της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό) από τότε που ανέλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέτυχε ο Παναθηναϊκός. Με το γκολ του Μάρκους Μπεργκ στο 45΄ οι “πράσινοι” επικράτησαν 1-0 του Ατρόμητου στο άδειο λόγω τιμωρίας δημοτικό γήπεδο Περιστερίου, για την 14η αγωνιστική της Super League.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. Οι “πράσινοι” κατάφεραν στο καλό τους πρώτο 45λεπτο να βρουν δίχτυα με τον Σουηδό στράικερ και στο δεύτερο μέρος με σωστή διαχείριση δεν απειλήθηκαν από τους «κυανόλευκους» που γνώρισαν την πρώτη ήττα τους μετά από 3 αγωνιστικές. Το “τριφύλλι” ανέβηκε και πάλι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με τον Ατρόμητο να πέφτει στην έβδομη θέση.

Ο αγώνας:

Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών έδωσαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με τον Παναθηναϊκό να έχει πολλές καλές φάσεις για να ανοίξει το σκορ και τον Ατρόμητο να έχει μία τεράστια ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα. Πρωταγωνιστής, θετικός κι αρνητικός, του “τριφυλλιού” ήταν ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος δεν κατάφερε να αξιοποιήση δύο εξαιρετικές ασίστ του Βιγιαφάνες, πετώντας της στα “σκούπιδια”. Στο 16′ νικήθηκε από τον Γκορμπούνοφ, ενώ στο 19′ πλάσαρε άουτ σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου. Η “απάντηση” του Ατρόμητου ήρθε στο 20΄, με τον Παπαδόπουλο να βγαίνει απέναντι από τον Βλαχοδήμο και τον τελευταίο να πέφτει σωτήρια και να τον νικάει.

Οι “πράσινοι” είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 36′ έχασαν ακόμα μία ευκαιρία με τον Εμποκού, το σουτ του οποίου πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γκορμπούνοφ. Η ανωτερότητα της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη απέφερε καρπούς στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ιμπάρμπο έβγαλε τετ-α-τετ τον  Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος νικήθηκε και πάλι σε πρώτο χρόνο από τον Γκορμπούνοφ, αλλά πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός έδωσε μέτρα στον Ατρόμητο, “χτυπώντας” στις αντεπιθέσεις. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλησε να υπερασπιστεί το προβάδισμά της και το έκανε μάλιστα με μεγάλη άνεση. Οι Περιστεριώτες δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί, καθώς αδυνατούσαν να “πατήσουν” με αξιώσεις στην πράσινη περιοχή.

Ούτε το “τριφύλλι”, πάντως, δημιούργησε ιδιαίτερες ευκαιρίες για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Δύο σουτ από τους Ιμπάρμπο και Μπέργκ, στο 58΄ και 71΄ που δεν βρήκαν στόχο είχε να επιδείξει στο δεύτερο 45λεπτο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πανηγύρισε τη δεύτερη σερί νίκη του και πάλι με σκορ 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ.Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Μπρίτο (63΄ Στόιτσεφ), Ούμπιδες, Μπάχα (74΄ Κεϊτά), Λημνιός, Κοντοές, Τόνσο, Λε Ταλέκ (15΄ Παπαδόπουλος)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ.Ουζουνίδης): Ο.Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κουλιμπαλί, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες (89΄Π.Βλαχοδήμος), Ιμπάρμπο (80΄ Ρέις), Εμποκού (70΄ Μπουμάλ), Μπεργκ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε