Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ η αποστολή του «τριφυλλιού»

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ η αποστολή του «τριφυλλιού»
ΦΩΤΟ intime

Ο Μπερνάρ Ντουάρτε δεν έχει επανέλθει ακόμη πλήρως από τον τραυματισμό του και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι Ατρόμητος – Παναθηναϊκός στην 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League 1.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τον Μπαρτ Σένκεφελντ, που θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, αλλά αντίθετα, επέστρεψε μετά από δύο ματς εκτός, ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, Όσον αφορά τον Μπερνάρ, θα “τρέξει” πλέον για να είναι στο 100% στα play off της Super League 1.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19.00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι και εξάσκηση στα τελειώματα. Δεν προπονήθηκε ο Μπερνάρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σάντσες, Πούχατς, Σάρλια, Μάγκνουσον, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Ρουμπέν, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κλεϊνχέισλερ, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καμπετσής.

Ο Σένκεφελντ έχει συμπλήρωσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις