Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Ντάντας στην αποστολή του «δικεφάλου του Βορρά»

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Ντάντας στην αποστολή του «δικεφάλου του Βορρά»
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο στη Super League 1 και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή με τρεις απουσίες.

Ελ Καντουρί, Σοάρες και Κούρτιτς παραμένουν εκτός, ενώ στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ είναι και πάλι ο Τιάγκο Ντάντας, ο οποίος και επέστρεψε από τιμωρία μίας αγωνιστικής.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά το 2022 με εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 15η αγωνιστική της Super League 2022-23. H προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (27.12) στο γήπεδο της Τούμπας.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας είχε να κάνει με κάποιες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι, περιελάμβανε ασκήσεις και δίτερμα, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε δουλειά στις στατικές φάσεις.Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία, ο Φιλίπε Σοάρες ατομικό στο γήπεδο κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Αυτοί είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το παιχνίδι στο Περιστέρι.

Αναλυτικά οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Κάργας, Νάσμπεργκ, Λύρατζης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρει, Ολιβέιρα, Μπράντον.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις