Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Πρώτο φιλικό χωρίς τέρματα

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Πρώτο φιλικό χωρίς τέρματα

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ έδωσαν φιλική αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, για το πρώτο… ξεμούδιασμα της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν κι έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Οι δύο προπονητές δοκίμασαν αρκετούς ποδοσφαιριστές, ενώ τα πόδια όλων ήταν “βαριά”, γεγονός που φάνηκε και στην… ποιότητα του αγώνα. Ατρόμητος και ΠΑΟΚ είχαν ουσιαστικά από μία σημαντική ευκαιρία στο ματς, χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν ένα γκολ.

Η ομάδα του Κάναντι είχε δοκάρι με τον Γιακουμάκη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο “Δικέφαλος του Βορρά” κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γούτα στην τελευταία φάση του ματς, αλλά ο Σβιντέρσκι δεν κατάφερε να νικήσει τον Θεοδωράκη ούτε στην επαναφορά.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Ατρόμητος: Μανδάς (46′ Θεοδωράκης), Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης (66′ Αθανασίου), Ρισβάνης(Ζάννης 90′), Μπουσούλατζιτς (46′ Ούμπιδες), Γιακουμάκης (46′ Κωτσόπουλος), Γκάλο (66′ Νταβιώτης), Σόλομον (46′ Νάτσος), Ραμπέλο (Τριμάτης), Μανούσος (46′ Βέλλιος).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Λημνιός, Τζόλης, Ζαμπά, Άκπομ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Τσιγγάρας, Διαμαντής, Τσαούσης (Μπαλογιάννης 70′), Βέρνμπλουμ, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Κούτσιας, Σφιντέρσκι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις