Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα: Πασάς στο Περιστέρι και στους «8» από ημίχρονο (video)

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα: Πασάς στο Περιστέρι και στους «8» από ημίχρονο (video)
ΦΩΤΟ intime

O ΠΑΣ Γιάννινα έκανε «σαρωτικό» ξεκίνημα στο Περιστέρι και με τρία γκολ σε 13 λεπτά έγειρε από νωρίς την πλάστιγγα προς το μέρος του, με τη νίκη -και την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας– να έρχεται τελικά με σκορ 3-2.

Ο Ατρόμητος μπορεί να είχε το προβάδισμα ως γηπεδούχος, μετά το 2-2 στα Ιωάννινα, αλλά ο ΠΑΣ μπήκε στο ματς με το «μαχαίρι στα δόντια» και πήρε μία σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 3ο μόλις λεπτό με τον Νάουμετς, ο οποίος από ωραία κάθετη μεταβίβαση του Παμλίδη σούταρε μέσα από την περιοχή για να «γράψει» το 0-1. Το δεύτερο τέρμα των Ηπειρωτών ήρθε στο 10΄ με τον Μιλιντσεάνου, ο οποίος δέχθηκε νέα πάσα του Παμλίδη στο ύψος του πέναλτι και με σουτ «νίκησε» τον Μανδά.

Τρία λεπτά αργότερα (13΄), το σοκ μεγάλωσε για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι δέχθηκαν και τρίτο τέρμα. «Δράστης» τη φορά αυτή ο Σάλιακας που μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Ατρομήτου έπιασε ένα δυνατό σουτ για να κάνει το 0-3. Στο 23΄ ο Κάναντι έριξε στον αγώνα τον Κωτσόπουλο στη θέση του Οικονομίδη και πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (28΄) από πάσα του Εντομβόνγι μέσα από την περιοχή γύρισε όμορφα και με σουτ μείωσε σε 3-1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά ο ΠΑΣ -που είχε παραχωρήσει χώρο- παρέμενε πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Τελικά στο 81′ ο Κωτσόπουλος με όμορφη γυριστή κεφαλιά έκανε το 2-3 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αλλά οι Περιστεριώτες χρειάζοντας ακόμα δύο γκολ για να ολοκληρώσουν τον… άθλο. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων κεφαλιά του Μάτιτς βρήκε το δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ και το 2-3 παρέμεινε έως το τέλος της αναμέτρησης με τους Ηπειρώτες να παίρνουν μία τεράστια πρόκριση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις