Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ατρόμητος – ΠΑΣ Λαμία 0-0: Ευκαιρίες, δοκάρια και ισοπαλία

Ατρόμητος – ΠΑΣ Λαμία 0-0: Ευκαιρίες, δοκάρια και ισοπαλία
Intime.gr

Μία εβδομάδα μετά την εμφατική του νίκη επί του Ιωνικού (4-1), ο Ατρόμητος έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία στο Περιστέρι, που είχε πολλές ευκαιρίες για να πάρει την πρώτη της εφετινή νίκη, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ντε Βινσέντι. Δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το πρώτο μέρος του Ατρόμητος – Λαμία ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τους Περιστεριώτες να έχουνε μια ελαφρά υπεροχή και να έχουν δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες από τους φιλοξενούμενους, με σημαντικότερες αυτές των Κλωναρίδη (34′) και Κιάρτανσον (45′).

Απ’ τη μεριά της, η Λαμία δεν περιορίστηκε μόνο στο να αμύνεται και είχε και αυτή μια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με τον Ντε Βιντσέντι να μην μπορεί να νικήσει τον Γιαννιώτη από πολύ πλεονεκτική θέση (32′).

Με την κορυφαία ευκαιρία στον αγώνα, για τη Λαμία, ξεκίνησε το β΄ ημίχρονο. Ο Ντε Βινσέντι στο 47΄ πήρε την κεφαλιά και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννιώτη.

Η πρώτη τελική των γηπεδούχων στην επανάληψη ήρθε στο 62΄ με την άστοχη κεφαλιά του Κιάρτασον, ενώ στο 67΄ οι γηπεδούχοι έφυγαν γρήγορα στην αντεπίθεση, αλλά το σουτ του Κεσχρίντα έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σαράνοβ.

Μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία έχασε η Λαμία για να προηγηθεί στο 75΄. Μετά από λάθος γύρισμα στην άμυνα του Ατρομήτου, ο Γιακουμάκης έτρεξε να το εκμεταλλευτεί όμως ο Γιαννιώτης πρόλαβε ν΄ απομακρύνει τον κίνδυνο.

Το ματς έκλεισε με τη μεγάλη ευκαιρία του Ατρομήτου για να «κλέψει» τη νίκη στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από φάουλ του Γκονζάλες η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά δεν πέρασε τη γραμμή παρά τους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις