Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ατρόμητος: Στην ΕΠΟ με παράπονα ο Σπανός

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ισχυρός άντρας των Περιστεριωτών συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΔΕ/ΕΠΟ κ. Ιωάννη Δρόσο και τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Νικόλαο Μπάρτζη.

Σε αυτή τη συνάντηση, ο κ. Σπανός εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία που έχει η ομάδα του Ατρομήτου στα φετινά της ματς.

Από την μεριά τους, τα στελέχη της ομοσπονδίας παρέπεμψαν τον κ. Σπανό στον Κώστα Κουτσοκούμνη. Μάλιστα, δεσμεύτηκαν πως θα οριστεί ραντεβού του προέδρου των “κυανόλευκων” με τον Κύπριο επιτετραμμένο της FIFA στην Ελλάδα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει:

“Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας με τον Πρόεδρο της ΠΔΕ/ΕΠΟ κ. Ιωάννη Δρόσο και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Νικόλαο Μπάρτζη.
Σε εγκάρδιο κλίμα τους γνωστοποίησε τα παράπονα της ομάδας μας από τη διαιτησία συνολικά για όλη τη φετινή σεζόν καθώς και ότι δεν τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις των Υπεύθυνων της ΚΕΔ/ΕΠΟ κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε μαζί τους για τη διασφάλιση της ισονομίας και του «50-50%» που αποτελεί απαρέγκλιτη αρχή μας.

Στον πρόεδρο του Ατρόμητου διεμηνύθη ότι Υπεύθυνος για τα θέματα της Ελληνικής Διαιτησίας είναι ο επιτετραμμένος της FIFA για την Ελλάδα κ. Κώστας Κουτσοκούμνης και ως εκ τούτου θα του γνωστοποιήσουν άμεσα τα παράπονα μας.

Επιπλέον δόθηκε η δέσμευση από την πλευρά της ΕΠΟ ότι θα οριστεί ραντεβού του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος με τον Κύπριο αξιωματούχο μόλις προγραμματίσει να επισκεφθεί πάλι την Ελλάδα”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε