Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ατζέντης Σβιντέρσκι: «Εξαιρετική κίνηση η μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ»

Ατζέντης Σβιντέρσκι: «Εξαιρετική κίνηση η μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ»
ΦΩΤΟ intime

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι του ΠΑΟΚ κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Εθνική Πολωνίας, δίπλα σε μεγάλα ονόματα του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου, όπως ο Λεαβντόφσκι και ο Μίλικ.

Το γεγονός σχολίασε και ο ατζέντης του Πολωνού επιθετικού, Μάριους Πιεκάρσι, ο οποίος και υπογράμμισε τη σημασία της μετεγγραφής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι δηλώσεις του ατζέντη του Σβιντέρσκι

«Ο Κάρολ ήταν ήδη στην λίστα του προηγούμενου ομοσπονδιακού προπονητή, Γέρζι Μπρέτσεκ. Υποθέτω ότι η κλήση του στην Εθνική ομάδα ήταν μόνο θέμα χρόνου. Φυσικά, στην επίθεση υπάρχει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει αναμφισβήτητη θέση στην ενδεκάδα, ενώ υπάρχουν επίσης οι Αρκάντιους Μίλικ και Κριστόφ Πιόντεκ.

Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που ο Κάρολ ήταν μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων Πολωνών επιθετικών. Το άξιζε μετά από πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε στον ΠΑΟΚ. Έχει δέκα γκολ και έξι ασίστ και είναι ο πρώτος σκόρερ στην ομάδα του. Η μεταγραφή από την Γιαγκελόνια στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα αποδείχθηκε εξαιρετική κίνηση».

Για το αν ελπίζει ότι ο Σφιντέρσκι θα κάνει το ντεμπούτο του σε έναν από τους τρεις αγώνες της Πολωνίας: «Κάθε ένας που κλήθηκε από τον Πάολο Σόουζα σίγουρα ονειρεύεται να πάρει μια ευκαιρία και να είναι σε θέση να παίξει με την φανέλα της εθνικής Πολωνίας. Ο Κάρολ δεν αποτελεί εξαίρεση. Κρατάω τα δάχτυλά μου σταυρωμένα για να εμφανιστεί στο γήπεδο και να δείξει ότι άξιζε να ποντάρει πάνω του ο προπονητής».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις