Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Australian Open: Στους “4” ο Ράφα Ναδάλ!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Στα ημιτελικά του Australian Open προκρίθηκε ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός τροπαιούχος το 2009 στο τουρνουά της Μελβούρνης, Νο 9 στον κόσμο, νίκησε και απέκλεισε τον Καναδό, Μίλος Ράονιτς, Νο 3 στον κόσμο, με 6-4, 7-6 και 6-4.

Ο Ναδάλ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Βούλγαρο, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο 15), στα ημιτελικά του φημισμένου τουρνουά. Από τη στιγμή που στο απλό ανδρών έχουν αποκλειστεί οι δύο κορυφαίοι της παγκόσμιας κατάταξης, Άντι Μάρεϊ και Νόβακ Τζόκοβιτς, ο δρόμος έχει ανοίξει για τους άλλους τενίστες. Μάλιστα δεν αποκλείεται, να υπάρξει ένας μεγάλος τελικός, καθώς οι Ναδάλ και Φέντερερ δεν διασταυρώνονται στα ημιτελικά.

Οι δυό τους σε τελικό της Μελβούρνης έχουν βρεθεί μόνο μια φορά, το 2009, όταν ο Ναδάλ κατέκτησε για μοναδική φορά το τρόπαιο. Ο Ισπανός έχει φτάσει άλλες δύο φορές σε τελικό, το 2012 που έχασε από τον Τζόκοβιτς και το 2014, που έχασε από τον Βαβρίνκα. Από τη δική του μεριά ο Φέντερερ είναι ένας από τους πολυνίκες στην ιστορία της διοργάνωσης, με τέσσερα τρόπαια στο ενεργητικό του (2004, 2006, 2007, 2010).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε