Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αχιλλέας Μπέος: «Πρέπει να ανοίγει τα πόδια ο Βόλος και να ξεφτιλίζετε;»

Αχιλλέας Μπέος: «Πρέπει να ανοίγει τα πόδια ο Βόλος και να ξεφτιλίζετε;»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Βόλος πήρε ισοπαλία στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, μετά το παιχνίδι της χρονιάς στη Superleague 1, αφού ισοφάρισε σε 4-4, μετά από το 4-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Για το παιχνίδι μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος και ευχήθηκε στον “Δικέφαλο του Βορρά” να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα κάθεται να χάνει πουθενά.

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου

«Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος οργανισμός και μια μεγάλη ομάδα. Ανάλογα είναι και οι BIG 4. Ο Βόλος είναι μια νέα ομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και προσπαθεί να διεκδικήσει ό,τι δικαιούται. Έχει όνειρο κι όπου βγει. Όταν ξυπνήσουμε από αυτό, θα δούμε που θα έχουμε φτάσει. Να απαντήσω σε 5-10 ανεγκέφαλους, όμως. Πρέπει να ανοίγει τα πόδια και να ξεφτιλίζετε; Φταίει ο Βόλος; Έχασε πέναλτι. Έπαιξε ο Βόλος. Το ποδόσφαιρο είναι υγεία και το είδαμε χθες. Μακάρι στο τέλος να στεφθεί πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, να πετύχει το στόχο του δηλαδή».

Για το αρχικό 4-1 του ΠΑΟΚ: «Ήθελα να φύγω από τα νεύρα στο ημίχρονο. Μέχρι το 21΄ ο Κλέιμαν δεν έχει πιάσει την μπάλα, μετά ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός στην τελική του προσπάθεια. Έμεινα να το δω. Είδα μια άλλη ομάδα, βγήκε έπαιξε μπάλα και δημιούργησε».

Για τη “μάχη” του πρωταθλήματος: «Δεν τελειώνει στην 10η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός έκανε δύο γκέλες μέσα στο Φάληρο και ο ΠΑΟΚ το ίδιο. Υπάρχει ανταγωνισμός φέτος».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις