Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Αυτοψία Γιάννη Βρούτση στο Καυτανζόγλειο και ενημέρωση από τον πρόεδρο του Σταδίου

Αυτοψία Γιάννη Βρούτση στο Καυτανζόγλειο και ενημέρωση από τον πρόεδρο του Σταδίου
Eurokinissi

Στο Εθνικό Στάδιο Καυτανζόγλειο βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (15.12) ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, με τον πρόεδρο του Σταδίου να τον ξεναγεί στην εγκατάσταση.

Ο πρόεδρος του Καυτανζόγλειου, Ιωάννης Σωσσίδης συνοδεύει τον Γιάννη Βρούτση και -σύμφωνα με το “thesstoday.gr”- τον ενημέρωσε για τις υφιστάμενες υποδομές και τον τρόπο λειτουργίας τους.

Κατά την αυτοψία του ο κ. Βρούτσης φάνηκε να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για τις εξέδρες, όσο και για τον τάπητα στίβου και τον χλοοτάπητα του κεντρικού και βοηθητικού γηπέδου, υπενθυμίζοντας ότι το προηγούμενο διάστημα αναδείχθηκαν σημαντικά προβλήματα στις υποδομές.

Τον υπουργό συνοδεύει και ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Άγγελος Χαριστέας, με την ξενάγηση να διαρκεί μισή ώρα. Ακολούθως θα προχωρήσουν σε δηλώσεις, στην αίθουσα Τύπου.

Θυμίζουμε πως το Καυτανζόγλειο Στάδιο ήρθε αρκετές φορές στην επικαιρότητα, λόγω της κατάστασης του, αλλά και του φωτεινού του πίνακα, που έχει φέρει… σβούρες, από τον δυνατό άνεμο.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι μετά την εξασφάλιση της πολύ σημαντικής ετήσιας αύξησης των συνολικά 11 εκατ. ευρώ στον τακτικό προϋπολογισμό των 17 Εθνικών Αθλητικών Κέντρων (ΕΑΚ), ήτοι κατά 52,4% ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, είχε αποστείλει επιστολή στους Προέδρους των ΕΑΚ, με την οποία ζητούσε -μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023- την πρόταση/εισήγησή τους για την κατανομή του επιπλέον προϋπολογισμού τους για το 2024.

Τα συγκεκριμένα ποσά αφορούν την ανάπτυξη, βελτίωση και αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών, αλλά και δημιουργία νέων, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις